≫ 

ŽENE, ZAŠTO TO RADITE? Sedam tipova najružnijih obrva na svetu (GIF)

Obrve daju pečat licu, iako su tehinčki samo detalj. Za vas izdvajamo sedam obrva koje će negativno zapečatiti svaku sudbinu. Prestanite da se unakažavate!

  • 5

Oskar Vajld je jednom lepo primetio: "Lice muškarca je njegova autobiografija. Lice žene je delo njene fikcije." Upravo zato što više odlučujemo o tome kako ćemo izgledati (farbanje, oblačenje, šminka, čupanje obrva), naše lice govori više o nama - ono je samo naša odluka.

Obrve su vam tanke, retke i nikako da porastu? Saznajte šta je razlog

Zašto vam jedna obrva uvek super izgleda, dok je druga katastrofa

A Bog zna da žene ponekad prave loše odluke. Neke od estetski najgorih su pogrešno iščupane obrve.

Predstavljamo vam sedam tipova najgorih obrva koje se mogu videti na ovim prostorima.

1. Kapetan Kuka

Obrve karakteristične po tome što idu u obrnuto ćirilično slovo G. Uglavnom su delo kozmetičarki iz predgrađa čije se ime završava na "ica" - Slavica, Zorica...

obrva

2. Mekdonalds

Obrve u obliku Mekovog loga - okrugle, skoro i skroz se dodiruju. Imaju ih ili Metalike ili devojke koje je odgajila baba (babi je uzor bila Klara Bou ili Ita Rina).

marlen

3. Kara Delevinj iz pakla

Devojke su u poslednje vreme sve "istripovale" da su Kara Delevinj. Međutim, imitacije njenih obrva su sve komičnije. Od onih koje crtaju obrve krejonom za oči, do onih koje stave maskaru na obrve i carica koje docrtaju obrve tamo gde treba da im bude nos. Još kada se oznoje u klubu, pa im obrve završe na bradi...

cara

4. No-brow

Devojke koje neurotično čupaju obrve kao da su im te nadočne dlake krive za sve ratove i gladi, na kraju završe sa dve dlake. Uglavnom poznate po nervozi, često se takve obrve kući iz grada vraćaju trocifrenim autobusima.

Trashy

5. L.A. Ink

Zamislite sledeći tok misli: "Što je danas lep dan. Prošetaću se do pijace, popiću kafu sa drugaricom, pa ću skroz da obrijem obrve i da istetoviram nove. Da, to je sjajan plan! To ću da radim danas!"

Neke stvari su van sve zdrave logike. Često, tetovirane obrve idu uz bodibilderke, kozmetičarke, solarijum-zavisnice, zaljubljenice u hijaluron i silikon i žene sa predugačkim crvenim noktima.

strip

6. Nike - just do it

Obrve koje izgledaju kao obruniti Nike znak. Jedna od najvećih kozmetičarskih misterija.

200_s

7. Ravna crta

Obrve koje nemaju nikakav luk: samo ravna linija sačinjena od desetak preživelih dlaka. Često se mogu videti na devojkama koje prvi put čupaju obrve, pa se zanesu. Da li nastaju prislanjanjem lenjira na čelo u sedmom osnovne, ostaće večna misterija.

clara bow

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .,.

    20. jul 2014 | 15:05

    A kao koji oblik valja?

  • Tamo neka cura

    20. jul 2014 | 13:58

    Slazem se da postoji mnogo zena koje upropaste svoje obrve, ali neke zene jednostavno ne mogu oblikovati obrve iz prostog razloga sto su im prirodno loseg oblika. U nadi da ce uciniti da izgledaju bolje, same ih cupaju na razne nacine (voskom, pincetom, kremom, koncem), i ucine da izgleda jos gore...

  • Veja

    21. jul 2014 | 18:55

    a kakve da imam bem mu misa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA