≫ 

Zašto vam jedna obrva uvek super izgleda, dok je druga katastrofa

Ne postoji osoba sa dve iste obrve i to je skoro sigurno. Za žene je ovo jedna od onih frustrirajućih činjenica i traže adekvatno obrazloženje. A sada će ga i dobiti

  • 0

Žene se uglavnom pate sa istim stvarima kada je lepota u pitanju. Ipak za neke "defekte" postoji i stručno objašnjenje. Ako ste se pitali zašto su vam obrve različite, vreme je da dobijete detaljan odgovor.

Želite gušće obrve? Ništa lakše! Sve što vam treba je CRNI LUK! (VIDEO) (RECEPT)

Evo kako da pravilno čupate obrve

Gotovo sve žene imaju ovaj problem. Jedna obrva lako može da se sredi i da izgleda gotovo idealno, dok je druga prekratka, pretanka ili jednostavno tako čudno raste da je nemoguće da bude lepo počupana, piše Index.

Stručnjak za obrve Tonja Kruks, koja se brine za obrve Megan Foks i Eve Mendez, objasnila je da je to zaista česta pojava i dala je neke razloge zbog kojih su vam obrve različite.

Foto: Freedigitalphotos.net/Marin Foto: Freedigitalphotos.net/Marin

- Obrve imaju različit smer "kretanja" i mogu da rastu potpuno drugačije kada je brzina rasta i smer u pitanju - izjavila je Tonja.

Za oblik vaših obrva zaslužna je genetika, ali njihov različit izgled možete da pripišete i grimasama koje pravite, odnosno mimici lica, ali i načinu na koji spavate.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo se ne dešava zbog toga što spavajući na strani "gužvate obrvu", već zbog toga što mišići lica na strani na kojoj konstantno spavate postaju opušteni, što utiče i na izgled obrva.

Evo još jednog razloga zbog kojeg bi što više trebalo da spavate na leđima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA