Smršala 80 kg, a niko ne želi da je vidi u bikiniju! Evo i zašto

Ovo je ispovest blogerke kojoj je uspelo da, sa neverovatnih 148 kilograma, spadne na 68, a onda su časopisi odbili da objave njene fotografije bez majice, jer njeno telo ne izgleda dovoljno lepo

  • 20

Blogerka Bruk Birmingem našla se u vrlo neprijatnoj situaciji kada je jedan časopis odbio da objavi njenu sliku u bikiniju, koju je poslala kao ilustraciju na koji način je uspešno izgubila neželjene kilograme.

Kada ju je 2009. godine ostavio dečko, ova mlada žena utehu zbog užasnog raskida pronašla je u hrani. U jednom trenutku stala je na vagu i shvatila da ima 148 kilograma. Tada je, zahvaljujući svojoj majci, potražila stručnu pomoć i, mic po mic, uspela je da svoju liniju steše na 68 kilograma.

Kako bi se još više motivisala da smrša, otvorila je blog u kojem je pisala o svojim iskustvima tokom dijete, dobrim i lošim danima, zamkama i iskušenjima. Danas je ona jedna srećna žena, udata za jednog vrlo zgodnog i dobrog momka.

Čitava njena životna priča predstavlja odličan materijal, ako ne za roman ili film, onda makar za magazine koji se bave lepotom, zdravljem i mršavljenjem. Zato se Bruk nije nimalo iznenadila kada ju je časopis “Shape” zamolio da im pošalje svoje “pre” i “posle” fotografije, kojima će insipirisati čitaoce da se i sami bace na dijetu.

Međutim, njena fotografija “zbrčkane” kože stomaka, koja izviruje iz donjeg dela bikinja, nije se uklopila u priču o idealnom telu koje bi trebalo da steknete kada, poput Bruk, izgubite 80 kilograma. Štaviše, urednici su je zamolili da pošalje drugu fotografiju. Po mogućstvu, u majici.

Hrabra Bruk je to odbila, jer smatra da žene zaslužuju da znaju kako telo izgleda nakon ekstremnog mršavljenja. Tim pre što ovaj časopis neprestano objavljuje fotografije lepotica u oskudnim kupaćim kostimima.

- Industrija nas uči da se stidimo sopstvenog tela čak i kad smo s njime postigli neverovatne stvari. Moje telo je stvarno. Nije obrađeno u fotošopu i ne želim da ga skrivam, jer ga se ja sama stidim. Ovako telo izgleda nakon što na zdrav i prirodan način izgubite 80 kilograma, a to telo učinilo je mnogo i izgleda fantastično u bikiniju – napisala je Bruk na svom blogu.

(Telegraf.rs / BrookNotOnADiet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA