POROĐAJ UŽIVO: Suprug nasred ulice snimio dolazak svog deteta na svet! (VIDEO)

Ovaj mališan toliko se žurio da izađe iz maminog stomaka da nije mogao da sačeka da njegovi roditelji stignu do bolnice, već je odlučio da je pravo mesto za njegov dolazak na svet trotoar ispred porodilišta

  • 1

Od trenutka kada su Kristin Dikerson krenule prve kontrakcije, pa do momenta kada je njen sinčić prvi put zaplakao, prošlo je samo deset minuta.

Sve je počelo kod kuće, kada je Kristin usred noći osetila trudove i probudila svog supruga Troja. Njih dvoje, odmah su krenuli ka porodilištu, a ponosni tata setio se da tokom čitave akcije drži uključenu GoPro kamericu, kako bi zabeležio rođenje svog trećeg deteta.

Međutim, nije baš sve išlo po planu. Još dok su se vozili kolima, Kristin je osetila užasne bolove koji su nagoveštavali da porođaj samo što nije počeo. Kad su stigli pred bolnicu, Kristin je jedva uspela da izađe iz auta, ali dalje nije mogla ni makac!

Uspaničeni supurg počeo je da zapomaže, a oko njih se odmah našlo desetak sestara koje su priskočile u pomoć. Za samo nekoliko trenutaka, sve je bilo gotovo. Mali Truet, došao je na svet!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    11. jul 2014 | 10:25

    Zakljucila sam da ova zena ima divnog muza,a sad i bebu! Nek im je srecno sve u zivotu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA