ISTRAŽILI SMO ZA VAS: Ko su zgodni momci koji šetaju gradom sa dušecima na ramenima? (VIDEO)

Pre nekoliko dana nekoliko sugrađana nam je javilo da su videli grupu veoma zgodnih momaka u uskim belim majicama i farmerkama kako šetaju gradom, svaki noseći dušek na ramenu i nekoliko prelepih devojaka, sa njima u pratnji, koje nose pakete. Naravno, kao i uvek, odmah smo požurili da za naše čitaoce istražimo o čemu se ovde radi

  • 2

Ušli smo u trag ovim zemaljskim Apolonima, locirali ih i uputili se na lice mesta. Upitali smo jednog od njih o čemu se radi, a on nam je odgovorio: „Besplatno dostavljam Dormeo dušek na kućnu adresu“. Možete zamisliti koliko je naša novinarka bila u čudu!

Odmah iza njih su išle prelepe devojke koje su bile deo te svite i nosile pakete. Zaustavili smo jednu zgodnu Dormeo plavušu i pitali je šta to nosi. Odgovorila je: „Ja nosim jastuk i pokrivač koji idu uz dušek,“ - naravno pitali smo je koliko to zadovoljstvo košta, a ona reče: „Ako kupite bilo koji Dormeo dušek - jastuk i pokrivač dobijate za samo 1 dinar!

Pomislili smo odmah da je reč o nekom novom prodajnom triku i nastavili sa istraživanjem teme…

S obzirom na to da je ponuda zvučala previše dobro da bi bila istinita, naša novinarka je potom otišla i na www.dormeo.rs sajt i uverila se, jer i tamo smo videli istu reklamu – dakle, istina je! Kupovinom bilo kojeg Dormeo dušeka, za samo 1 dinar dobijate jastuk i pokrivač… i sve to uz besplatnu dostavu!

Ipak i dalje u neverici, pokušali smo da otkrijemo zašto bismo se odlučili baš za jedan od Dormeo dušeka, a ne za neki drugi?

Pozvali smo zato broj telefona koji smo videli na sajtu: 021 489 26 50 i veoma ljubazna operaterka Sanja nam je objasnila da ovi dušeci imaju antialergijsku i antibakterisjku zaštitu (a kasnije smo otkrili da kod nas čak svaka peta osoba ima problema sa alergijama!-prim. aut.) i da garantovano pružaju idealnu potporu telu tokom spavanja, a kod nekih dušeka možete i da birate čvršću ili mekšu stranu… Ukoliko nismo zadovoljni, možemo da vratimo dušek u roku od 30 dana. Da, ovo nam je definitivno objasnilo zašto baš Dormeo.

Na kraju razgovora simpatična Sanja je još dodala: „Poručite Dormeo dušek uz jastuk i pokrivač, a mi Vas častimo dostavom, i… probudite se sa osmehom!“ … i nabacila nam osmeh na lica.

Kada smo čuli za ovu ponudu, nije nam bilo teško da još malo „prošetamo“ Dormeo sajtom, kako bismo Vam predstavili sve detalje... Pa da znate i ovo: ukoliko kupite manju dimenziju dušeka dobijate 1 jastuk i pokrivač i štedite 4.979 dinara, a ako kupite veći dušek dobijate 2 jastuka i širi pokrivač i štedite čak 7.969 dinara!

Iskreno, iznenađeni smo ovako dobrom i fer ponudom - konačno osveženje kod nas.

Na kraju, naša draga koleginica koja je započela celo istraživanje, nije mogla da odoli i poručila je dušek. Nismo mogli da dočekamo da čujemo i informaciju iz prve ruke. Već nakon par dana počela je da dolazi na posao nasmejana, odmorna i primetno raspoloženija. Pitali smo je o čemu se radi i odgovorila nam je:

Jedino što posle ovakvih noći mogu da ti kažem je da požuriš, jer akcija traje do 30. septembra, a ne smeš da propustiš ovakvu ponudu! PROBUDI SE SA OSMEHOM I TI. Poruči na www.dormeo.rs“.

Nas je ubedila, a Vas?

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • made in great britain

    15. septembar 2014 | 12:24

    Nije. Jedino ako uskoci samnom u krevet i pokaze mi sve prednosti i blagodeti. Dormea mislim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA