Rešite se tih odvratnih mitisera, ZAUVEK! Evo i kako

Crne tačkice svuda po licu, a naročito na nosu, noćna su mora svake osobe koja vodi računa o čistoći svoje kože. No, nije nemoguće rešiti ih se. Poslušajte naš savet

  • 16

Mitiseri su zaista ružna pojava koja može nagrditi i najlepše lice. Srećom, ima leka i za njih, a da ne morate da na obraze, čelo, bradu ili nos stavljate “tone” korektora, pudera ili toniranih krema. Rešenje je nadomak ruke, u samo tri koraka!

PRVI KORAK - Čišćenje

Za početak, dobro se umijte vodom i sapunom, a potom lice istrljajte, umesto skupim pilingom, najobičnijim talogom od kafe. Ostavite smesu pet minuta, a potom dobro isperite. Ovo radite da biste uklonili svu spoljašnju nečistoću.

DRUGI KORAK – Parenje

Skuvajte čaj od kamilice u većem sudu. Dok je još potpuno vreo, nagnite se nad posudu, zaklonite peškirom i parite lice desetak minuta. Na taj način ćete otvoriti pore.

Foto-ilustracija: Foter/zubrow / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.0 Generic (CC BY-NC 2.0) Foto-ilustracija: Foter/zubrow / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.0 Generic (CC BY-NC 2.0)

TREĆI KORAK - Maska

Sastojci:

- 2 supene kašike sode bikarbone

- 2 kašike paste za zube

- malo kisele vode

Umešajte sastojke dok ne dobijete finu pastu koja se lako razmazuje, ali je ipak dovoljno gusta. Nanesite je na problematične delove, izbegavajući predeo oko usta, očiju i nosnica. Držite masku na licu desetak minuta, a zatim se umijte.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Javite nam rezultate!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    23. januar 2015 | 09:50

    Pa mislim, ja ih imam oko nosica, kako da izbegnem taj deo... :))

  • Tina

    23. novembar 2015 | 23:17

    Ja sam uradila sve kako piše i deluje :D sa pastom malo peče ali nisam imala nikakvu iritaciju.

  • Z.M.

    26. januar 2015 | 01:06

    Ја сам купила данас крему и сапун по имену ,, пузле '' па незнам дали ће проћи. Та крема није скупа, она уклања бубуљице, многи су ми препоручивали ту крему. Надам се да ће помоћи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA