JA SVOG BRATA VOLIM NAJVIŠE NA SVETU: Srce ove devojčice trebalo bi da kuca u svakome od nas! (VIDEO)

Upoznajte Ejs, pravu malu internet zvezdu koju obožavaju svi. Ona se nije proslavila tipičnim dečijim ludorijama i igranjem s lutkama, već po nečemu mnogo većem - ljubavlju prema svom bati

  • 2

Kada je Amerikanka Ejs bila veoma mala, njeni roditelji su odlučili da je pravo vreme da ona dobije brata. Otišli su zajedno sa Ejs sve do daleke Bugarske, gde su usvojili dečaka kojeg se rođena majka odrekla, dečaka sa Daunovim sindromom.

Od trenutka kada je Arči ušao u njen život, za Ejs se sve promenilo. Iako je njen bata nešto drugačiji od svojih vršnjaka, Ejs ga ne bi menjala ni za jednog drugog!

Njihova ljubav je nešto najdivnije što postoji na ovoj planeti!

U međuvremenu, Ejs i Arči dobili su još jednog batu, Radka i sada se otimaju ko će bebu da presvlači, ljulja, uspavljuje.

Ako mislite da deca sa Daunovim sindromom nisu sposobna za ovakve stvari, pogledajte neki od ovih videa i uverite se i sami.

Njihova mama, Liza, po svemu sudeći je obavila sjajan posao kao roditelj i svi mi bi trebalo da se ugledamo na nju. Zaista je retkost videti tako pametnu i osećajnu decu kao što su Ejs i Arči.

(Telegraf.rs / Eicherumba!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA