DIJETA ZA LENJE: Pijte ovaj sok i kilogrami će sami nestati!

Ukoliko planirate da se oslobodite viška kilograma ovo je idealan način da to učinite. Uz pomoć soka i njegova dva magična sastojka možete brzo i lako postići željenu težinu

  • 11

Ovaj sok sagoreva stotine kalorija dok vi sedite i čitate knjigu. Ima li šta bolje?

Lekovita svojstva cimeta i meda, zasebno i u kombinaciji, verovatno su vam već poznata. Ali ono što možda niste znali je činjenica da ova dva magična sastojka mogu da vam pomognu da smršate. Probajte ovaj napitak koji je ukusan, lak za pripremu, a ubrzava metabolizam i pomaže vam da se oslobodite viška dok udobno sedite u svojoj fotelji. Ne kažemo da je ok da zaboravite na vežbanje, ali ako vas danas baš mrzi da se pokrenete, ima i drugih rešenja! Ovo je jedno od njih.

POTREBNO VAM JE:

- 2 supene kašike meda

- 1 supena kašika cimeta

- 250 ml vode

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

UPUTSTVO ZA PRIPREMU:

1) Preporučene količine se mogu i menjati, ali je važno da uvek koristite dve mere meda i jednu meru cimeta. Pripremite onoliko koliko vam je potrebno.

2) Prokuvajte vodu.

3) Sipajte vrelu vodu preko cimeta. Prekrijte posudu i ostavite da stoji dok se ne prohladi otprilike do temperature na kojoj je moguće konzumirati napitak.

4) Dodajte med tek kada je napitak prohlađen. Nikada nemojte sipati med u vrelu vodu, jer toplota uništava enzime i druge hranljive materija meda.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

5) Popijte polovinu napitka pred spavanje. Drugu polovinu ostavite u frižideru i popijte ujutru – ali bez prethodnog podgrevanja.

To je sve! I zapamtite – ovaj recept deluje samo kada se konzumira na prazan stomak.

(Telegraf.rs / Izvor: 24h)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    4. april 2015 | 17:45

    Da li neko probao da koristi ovaj napitak

  • Miki

    4. april 2015 | 20:16

    Nema nikakve logike da med bogat kalorijama skida kilograme. Jos jedna opasna navlaka za lakoverne

  • Dr. za rock and roll

    5. april 2015 | 00:01

    Uz dobar trening med zeleni caj djumbir limun cimet i cili paprika. Svakog dana ali ne vise meda od 2 kasikw. Ovo drugo ljusti dokle mozes mada i limun ne vise od 1- nog i po . Ps- nista nikad nece pomoci zavaljenom u sofi i fotelji nemoj mo da se lazemo---- fizicka aktivnost je kljuc do srece plus ovo plus voce i povrce--- soli najvise 3 gr na dan a secera samo pola male kasicice. U toj meri je zdrav lek nazovi kako hoces sve preko toga je cist otrov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA