Kada je videla fotografiju svog sina, prvo je ostala u šoku. A potom mu je SPASILA ŽIVOT! (VIDEO)

Ponekad teške bolesti nisu uopšte toliko očigledne, barem ne kada ih posmatramo golim okom. Verovali ili ne, ova majka je do dijagnoze svog sina došla pomoću fotografije

  • 1

Kada je Džuli Ficdžerald snimila fotografiju svog dvogodišnjeg sina Ejverija, nije mogla da veruje šta vidi. Deo njegove zenice na slici je ispao beo i majka je istog časa osetila da nešto nije u redu.

Oči su ogledalo života

Poboljšajte svoj vid ishranom

Iako ju je suprug pokušao da umiri rekavši da verovatno nije ništa ozbiljno, proguglala je simptome i naišla na komentar jedne žene koja je napisala da se u njenom slučaju radilo o raku.

Nakon što su lekari pregledali Ejverija, otkrili su da ima retinoblastom i da je 75 posto njegovog oka prekriveno tumorima. Rekli su majci da je dečaka dovela u poslednji tren jer da su sačekali malo duže, tumor se mogao proširiti na krv i mozak. Ejverijevo je oko uklonjeno i sad čeka da dobije veštačko.

- Nekoliko meseci pre ovog primetila sam da kad gledam Ejverija pod određenim uglom svetlosti, kao da nešto vidim u njegovom oku. Snimila sam fotografiju, iako je nisam htela snimiti, jer sam predosećala da nešto nije u redu. Kad sam je snimila, znala sam - govori Džuli.

PrintSkrin: YouTube/WhyWaatFor PrintSkrin: YouTube/WhyWaatFor

Lekari tvrde da je Ejveri verovatno bio slep na levo oko otkad se rodio, ali čini se da su se tumori razvili u poslednjih šest nedelja. Otac malenog dečaka, Patrik, ima jedan jednostavan savet za sve roditelje koji se nađu u sličnoj situaciji:

- Slušajte svoju suprugu, to je prva stvar. Verujte instinktu i ne čekajte da vidite hoće li se situacija poboljšati – kaže ovaj tata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    11. maj 2015 | 15:07

    Jaooo dusa medena! Zelim mu sve najbolje, samo napred da se ne daju!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA