BEBA DŽIN OBARA SVE REKORDE: Šokiraće vas ne samo težina, već i dužina ovog mališana! (VIDEO)

Tokom čitave trudnoće, svako ko bi ugledao stomak Mišel Hol pitao bi ju je da li čeka blizance. Znala je da je u pitanju velika beba, ali kad se njen sin Ajzak rodio, svojim dimenzijama zapanjio je i same lekare

  • 14

Beba kao što je Ajzak Majkl Hol iz Pitsburga zaista se ne rađa svaki dan! Nažalost, sva odeća koju su njegovi roditelji dobili dok je još bio u maminom stomaku, moraće da završi u Crvenom krstu, jer ovaj mališan ni teoretski ne može da stane ni u jednu jedinu benkicu.

Sat vremena pre porođaja saznala da je trudna, a onda rodila ogromnu bebu! (VIDEO)

BEBA DŽIN: Rođena sa 6,5 kilograma! (FOTO)

Da li imam pravo da "zahtevam" carski rez?

Srećom, pa su akušeri u porodilištu na vreme procenili da će njegova mama Mišel morati na carski rez, jer koja bi žena pa izdržala prirodni porođaj deteta dugačkog 63,5 santimetra i teškog nešto malo više od šest kilograma!

- Nikad niko od mojih kolega nije video ovoliku bebu. Pretražili smo i sve bolničke arhive iz zadnjih decenija. Mali Ajzak je definitivno rekorder. Takođe je retkost i da jedno toliko dete bude svojoj majci prvo – rekao je doktor Endrju Svord koji je obavio porođaj.

Trudnoća trajno menja mozak?

Pored toga što je čim je stigao na svet već morao da nosi pelene za šestomesečne bebe, Ajzakova stopala i šake su preveliki da stanu u kalup kojim se uzima otisak za uspomenu na dan rođenja.

(Telegraf.rs / CBS Pittsburg)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najda M.

    12. maj 2015 | 17:19

    Rodila sam pre 17 godina curicu od 5, 7 kg....i dugačku 60 cm...prirodnim putem, samo je ,,ispala,, Veoma lak porođaj...tako da...sve je moguće...

  • Bravo

    12. maj 2015 | 14:50

    Samo nek je ziv i zdrav

  • Danac

    12. maj 2015 | 16:47

    Momcina :-), neka je ziv i zdrav sa svojim roditeljima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA