MAMA ZA GINISA: Sa 65 godina rodila ČETVORKE, ali to nije sve!

Iako je duboko zašla u sedmu deceniju života, ima već trinaestoro dece i nema muža, ova Nemica zaključila je da joj to nije dosta!

  • 8
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nemica Anegret Raunigk, koja ima 65 godina, rodila je Berlinu četvorke, čime je postala najstarija mama četvorki na svetu! Tri sina i jedna ćerkica, rođeni su carskim rezom, a kako tvrde iz porodilišta, iako su rođeni prevremeno, svi mališani će najverovatnije uspeti da se izvuku.

Da li može da bude kasno za vantelesnu oplodnju?

Anegret je inače profesorka engleskog i ruskog jezika u školi, a do sada je rodila trinaestoro dece i dobila sedmoro unučadi. Da stvar bude još interesantnija, ona je samohrana majka.

Na ideju da rodi još dece došla je kad joj je njena do skoro najmlađa ćerka tražila “batu ili seku”. Četvorke je dobila nakon što se podvrgnula inseminaciji spermom anonimnog donora u Ukrajini.

Evo koliko košta inseminacija u Srbiji!

Inače, na ovoj fotografiji, od pre deset godina, nalazi se Anegret sa svojom najmlađom ćerkom Lelijom, devojčicom koja je začeta prirodnim putem kada je ova ponosna mama imala 55 godina, što je u to vreme takođe predstavljalo svojevrstan rekord.

(Telegraf.rs / BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    25. maj 2015 | 14:27

    Sebicno sa njene strane... Ko ce da brine o toj deci

  • Lol

    26. maj 2015 | 13:58

    Ma ne lazite narod. Otkud njoj jajne celije u 65oj godini? Ona je baba i jajnici su joj ko suve sljive. Stavili su joj bar 8 doniranih embriona pa su se primila 4 jer materica je navikla da hrani bebe i moze da funkcionise i u 65oj. A u Ukrajini za pare moze sve. Ko ce samo da joj odgaja decu kad za 5-10 godina ne budemogla ni da ustane ako uopste bude ziva.

  • ЖAН KЛOД

    25. maj 2015 | 13:44

    svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA