OVO MORATE DA PROBATE: Super-lak i JEFTIN način da se rešite salceta sa stomaka!

Nećete verovati koliko je lako rešiti se nataložene masnoće s problematičnih delova tela, a naročito u predelu struka i kukova. Pritom, ovaj metod je vrlo zdrav i bez ikakvih neželjenih dejstava, za razliku od skupih preparata koje vam nude na tržištu

  • 3

Ako želite da svoju liniju ovog leta doterate do perfekcije, imamo sjajne vesti! Nedavno sprovedena studija otkrila je da samo jedna čaša soka od paradajza dnevno pomaže da se otopi salo oko struka.

Brza dijeta: Skinite ekspresno 2 kg za 4 dana

Ono što je najbolje u svemu jeste to što ne morate da unosite bilo kakve druge promene u način života ili ishrane. Istraživanje sprovedeno na Fakultetu kineske tradicionalne medicine u Tajvanu, pokazalo je da su žene koje su pile čašu soka od paradajza na dan, za osam nedelja izgubile 2,5 centimetra u struku!

Osim toga, nivo holesterola u krvi im se snizio za 10 odsto. U istraživanju je učestvovalo 25 zdravih žena u životnoj dobi između 20 i 30 godina.

Nutricionista Azmina Govinđi izjavila je kako je i nju samu iznenadila činjenica da sok od paradajza može da ima tako značajnu ulogu u kontroli telesne težine.

Foto-ilustracija: Foter/matteotarenghi Foto-ilustracija: Foter/matteotarenghi

Studija je objavljena u časopisu “Nutrition”.

(Telegraf.rs / Express)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA