Ona već šest godina doji svoju ćerku! Šta vi mislite, da li je to normalno? (FOTO)

- Nekada ima ukus kao lizalica. Ima ukus kao dosta različitih stvari. To mi je omiljena stvar koju radim kada nisam u školi. Više dece bi trebalo da to rade jer je to dobro za njih - opisuje Amina (6) ukus majčinog mleka i dojenje

  • 23
Foto: Facebook/maha.a.musa Foto: Facebook/maha.a.musa

Jedna Australijanka koja ponosno i dalje doji svoju šestogodišnju ćerku kaže da će je tako hraniti i u dvorištu škole ako to od nje zatraži.

MOJE OGROMNE GRUDI SPASLE SU MI ŽIVOT: Životna drama majke troje dece

Maha Al Musa (52) redovno soji svoju ćerku Aminu i nije je vakcinisala jer veruje u moć svog mleka. Maha je privukla pažnju medija kada je uslikana kako doji Aminu u parku.

- Nekada ima ukus kao lizalica. Ima ukus kao dosta različitih stvari. To mi je omiljena stvar koju radim kada nisam u školi. Više dece bi  trebalo da to rade jer je to dobro za njih - kaže Amina, a prenosi Dejli mejl.

Iako je obično doji pred spavanje, Al Musa kaže da će je hraniti na taj način sve dok to njena ćerka želi jer je to njena prirodna želja.

Foto: Facebook/maha.a.musa Foto: Facebook/maha.a.musa

Al Musa smatra da je dojenje ćerke čini vitalnom. Amina je izjavila da voli da pava i sisa mamine dojke i da će to nastaviti da radi verovatno dok ne napuni osam godina.

- Pustite dete i majku da izaberu šta je najbolje za njih, nihovu situaciju i okolnosti. Ako biramo, onda smo svi jednaki - napisala je Al Musa pored fotograija koje je postavia na Fejsbuku a na kom se jasno vidi kako doji Aminu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    25. maj 2015 | 23:01

    Boles'!

  • MilicaPp

    25. maj 2015 | 23:02

    Ne, to nije dobro. Ni za majku ni za cerku. Dete se treba dojiti do 2 godine najkasnije jer dete mora da se razvija uz pomoc ostale hrane, sto se tice majke moze izgubiti funkciju bradavice od tolikog pritiska.

  • Ja

    25. maj 2015 | 23:26

    Ne,nije normalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA