Nećete verovati kako možete da se otarasite SEDIH, a ima veze s KROMPIROM! (VIDEO)

Prve sede vlasi najveća su noćna mora i muškaraca i žena. Svako bi želeo da može da ih se reši, po mogućstvu, bez farbanja. Sada postoji rešenje!

  • 11

Pojavile su vam se prve sede? Što biste bacali novac na skupe farbe pune teških hemikalija i još skuplje frizere, kad postoji jednostavan, prirodan način da se rešite srebrnkastih vlasi u svojoj kosi?

Imala je preko 80 godina i nijednu sedu! Tajna je u ovom napitku (RECEPT) (VIDEO)

Mislili smo da je ovo starija gospođa, ali kad se okrenula... (FOTO)

Sve što vam je potrebno jeste najobičniji krompir. Ogulite ga, a ljusku, umesto da bacite u đubre, stavite da se kuva. Na jednu šolju ljuski idu dve šolje vode.

Pustite da proključa i ostavite da se krčka nekih 5 minuta na tihoj vatri, uz povremeno mešanje. Potom, pustite da se malo prohladi. Kad budete procedili ljuske, dobićete lepu smeđu krompirovu vodu.

Operite kosu na uobičajeni način i prosušite je peškirom, ali nek ostane vlažna. Potom, četkom nanesite izdašne količine krompirove vode na sva problematična područja svoje kose. Obrišite peškirom svu preostalu vlagu i pustite da se kosa osuši.

I, verovali ili ne, sede će nestati kao rukom odnešene!

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana Black

    30. septembar 2015 | 19:10

    Ne vjerujem!

  • X)

    2. oktobar 2015 | 19:06

    Ne radite to!!!....napašće vas zlatica, dok spavate!!!

  • Milena

    30. septembar 2015 | 18:27

    Imala je takva fora sa kafom,samo sto se skuva dosta gusce i drzi sat vremena na glavi.Uporno sam stavljala,ziva se izmazala i apsolutno nista!Zato sumnjam da i ovo deluje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA