Evo kako da se rešite DISKUS HERNIJE! (FOTO)

Da li se i vama nekad iznenada, iz čista mira, javio bol u vratu ili krstima? Ili vam bol u leđima ne prestaje već neko vreme nakon nekog naglog pokreta, podizanja lakšeg tereta, kijanja, kašljanja, ispravljanje tela...? Moguće je da imate ozbiljan problem s kičmom koji je, srećom, u današnje vreme lako rešiv

  • 4

S obzirom na navike koje nameće tempo savremenog života, diskus hernija je danas sve učestaliji zdravstveni problem čak i kod mlađih osoba. Stručnjaci tvrde da preko 80 odsto stanovništva pati od ove bolesti.

Najsavremenije metode kiropraktike od sada i kod nas

NAJBOLJI STRUČNJACI OD SADA BRINU O VAMA: Otvoren Dom zdravlja "WEST MEDIC"!

Diskus hernija, odnosno oštećenje diskusa u kičmi usled degenerativnih promena ili povreda, za posledicu ima upalu, bol i ograničenje pokreta i javlja se u bilo kom predelu kičme, najčešće između 30. i 45. godine života.

Fizikalna terapija i/ili lekovi su do skoro preporučivani kao uobičajeni načini lečenja, ali bez uspeha da se dubinski tretira uzrok i bolno mesto, kao što to danas čine kiropraktika i savremeni aparati koji se primenjuju prilikom lečenja diskus hernije.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Pod nadzorom američko-srpskog tima vrhunskih stručnjaka, u West Medic Domu zdravlja primenjuje se najkompletniji program lečenja svih povreda i degenerativnih promena, uz najsavremenije metode lečenja Tecarom, HIL laserom, Shockwave terapijom, najpreciznijom spinalnom dekompresijom pomoću Renuva Disc aparata, uz visoko stručnu kiropraktiku.

Učinak ovih metoda lečenja primetan je u nekim slučajevima odmah, dovodeći do značajnog smanjenja bola i povećanja pokretljivosti.

Uz primenu najsavremenijih tehnologija, West Medic Dom zdravlja uveo je inovativne metode lečenja koje se primenjuju u svetu, a koje su sada dostupne pacijentima u Srbiji po izuzetno prihvatljivim cenama.

West Medic logo

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu www.westmedic.rs ili pozivom na broj telefona 011/3691-982.

Oslobodite se bola i vratite pokretljivost. Budite zdravi i pravi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    22. oktobar 2015 | 18:04

    Pre bilo koje terapije kod navedenih problema prvo stres faktor minimizirati( ukoliko je moguce) bez nervoze i konstanstnih stresova . Istezanje mishica i tek tad kod lekara ukoliko je potrebno. Operacije po svaku cenu pokushati da se izbegnu. Stres je faktor nr. 1 koji dovodi do ukochenosti mishica koji pritiskaju nerve i javlja se bol. Naravno ne u svih 100% sluchaja.

  • Ada

    20. oktobar 2015 | 17:45

    Ozbiljno mesto i ekipa. Srdačna preporuka svima.

  • Ada

    20. oktobar 2015 | 17:43

    Ja bila početkom septembra iskrivljena od bola u nozi posle pilatesa. Posle treće terapije mi već bilo mnogo lakše, a završila posle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA