SVE ZA LEPOTU: Ova devojka maže svoje lice SPERMOM (VIDEO)

Ova devojka svakodnevno maže svoje lice spermom i tvrdi da je to tajna njene lepote. Toliko je ubeđena u efikasnost ove prirodne "kreme" da je preporučuje svima

  • 11

Trejsi Kis, blogerka koja ima preko 150.000 pratilaca na društvenim mrežama, promoviše jedan neobičan način nege kože, "preparatom" za koji svi znate, ali nikom ne bi palo na pamet da ga tako koristi. Ona maže svoje lice SPERMOM

Sperma kao krema i još 32 neverovatne činjenice o seksu!

Trejsi ima 28 godina i dvoje dece. Tvrdi da mazanje lica spermom održava njenu kožu mladom i zdravom. Takođe, ona nije prva koja primenjuje ovu "terapiju".

SEKSI-BAKA (67) OTKRIVA: U spermi se krije tajna moje lepote! (VIDEO)

Čak je napravila i video-tutorijal u kom objašnjava dobrobiti semene tečnosti za kožu i demonstrira kako se nanosi.

Objasnila je da svoju dnevnu količinu sperme dobija od prijatelja, koji joj njen "preparat" isporučuje u čistoj plastičnoj kutijici. Dodala je da ne učestvuje u "ekstrakciji" sperme.

- Većina ljudi ima problem s tim da namaže lice spermom, ali to je prirodna stvari i veoma je zdravo - objašnjava Trejsi.

Ne znamo koji dermatolog joj je ovo preporučio i šta bi tu moglo da bude tako zdravo, ali čini nam se da ona samo pokušava da skrene pažnju na sebe, a to je jedino što je mogla da smisli, odnosno, ukrade ideju.


(Telegraf.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kitaaaa

    12. novembar 2015 | 09:43

    Kako da poljubis ovo ruglo od zene. Al' ce neko da se napase sperme

  • Ivana

    12. novembar 2015 | 19:34

    Ja volim u toku sexa da je nekad osetim na licu...ali isto tako ako bi mi malo duze ostala, pojavilo bi mi se crvenilo koje se sporo povlaci....

  • Kole

    12. novembar 2015 | 17:41

    E ako je tako Lekovita I zdrava, postovane dame izvolite! Krema za dzabe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA