Evo zašto svaki dan treba da masirate OVE TAČKE na stopalima (FOTO) (VIDEO)

Ljudi ne obraćaju dovoljno pažnje na svoja stopala, a namju pojma koliko je to važno. Masirajte ove tačke na stopalima svakodnevno i desiće se pravo čudo

  • 1
Foto-ilustracija: Foter/torbakhopper Foto-ilustracija: Foter/torbakhopper

Masaža nije samo dobar način da se relaksirate. Stimulacija određenih tačaka na telu, posebno na stopalima, može imati isceljujući efekat.

CEO ORGANIZAM JE OCRTAN NA DLANU: Saznajte od čega ste bolesni i kako da se izlečite!

Jedan od načina da utičete na zdravlje različitih organa i čitavog organizma zove se refleksologija. Suština refleksologije je u tome da stimulacijom tačaka na stopalima možete uticati na zdravlje sasvim drugih delova tela.

Masaža stopala na određenim tačkama može dovesti do poboljšanja funkcije i izlečenja određenih organa, opuštanja različitih delova tela, smanjenja stresa, pa čak i do povećanja seksualne želje.

Pomoću refleksološke masaže stopala možete i da poboljšate cirkulaciju, održavate hormonalnu ravnotežu, poboljšate san, otklonite sindrom umornih nogu, a dobro je i za vašu kožu.

Masažom palaca na nozi poboljšaćete funkciju mozga i pluća, drugi i treći prst su dobri za zubobolju, a mali prst je dobar za bolove u uhu.

Pogledajte na slici gore, koje sve tačke na stopalima možete da masirate, a u videu ćete videti kako to treba da radite. Nije neophodno da koristite štapić, može i prstima.

(Telegraf.rs / HigherPerspective)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Informer

    22. decembar 2015 | 13:39

    Ovo sam učio u srednjoj i provjerena je metoda, defintivno se treba narod upoznati vise sa ovim jer i sami japanci koriste ovo od pamtivijeka. Postoje takodje i na dlanovima masazne tačke. Poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA