Snimak bebe koja umire od VELIKOG KAŠLJA potresao svet! (VIDEO)

Ketrin i Greg Hjudž odlučili su da podele s javnošću snimak mučnog kašljanja svog sinčića Rajlija, koji je umro samo 32 dana od rođenja. Hrabri roditelji ne žele da više nijedna majka i niti jedan otac osete patnju kakvu su oni proživeli i apeluju na sve roditelje da se ne odriču vakcinacije

  • 8

Ukoliko vam još jednom bude palo na pamet da nasednete na kampanju kojekakvih šarlatana “antivakcinaša”, samo se setite Rajlija, mališana koji je prošlog marta u teškim mukama umro od velikog kašlja, a imao je samo mesec dana.

Nije htela da vakciniše decu, a onda joj se dogodio pakao zbog kog se pokajala! (VIDEO)

VELIKI KAŠALJ PONOVO U SRBIJI: Eto šta se dešava kad ne vakcinišete dete!

Njegovi roditelji, Ketrin i Greg Hjudž, osnovali su fondaciju “Light for Riley”, sa ciljem da skrenu pažnju na važnost vakcinacije protiv pertusisa (velikog, odnosno magarećeg kašlja), ne samo beba, već i trudnica.

Nažalost, vakcinu protiv velikog kašlja bebe ne mogu da prime pre navršena dva meseca života.

Foto: Facebook/Light for Riley Foto: Facebook/Light for Riley

Zato je važno da majke znaju da mogu da je one same prime u trudnoći i na taj način zaštite svoje dete od ove opake i u velikom procentu kod novorođenčadi neizlečive bolesti.

- Dosad sam čuvala ove snimke za sebe, jer bi mi se krv sledila svakog puta kad bih čula svogog prelepog dečaka da tako jezivo kašlje. Međutim, sada sam odlučila da video podelim sa svima, u nadi da ću ubediti trudnice da zaštite svoje dete od ove užasne bolesti. Volela bih da je meni neko, dok sam bila u drugom stanju, rekao da postoji mogućnost trudničke vakcinacije protiv pertusisa – napisala je Ketrin na Fejsbuk stranici posvećenoj Rajliju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    13. januar 2016 | 19:15

    Naravno da treba da vakcinšete decu,samo idiot veruje gluposti koje se promovišu preko interneta.Vakcinacijom štitite i tuđu decu od bolesti koje su skoro iskorenjene.

  • BBrankica

    13. januar 2016 | 21:57

    Licno mislim da ovakve snimke treba zabraniti da se javno pikazuju!!! Ovo je uzasno tuzno, kako li je tim roditeljima a tek ovom malom detescu!

  • Marija 21

    13. januar 2016 | 22:23

    Dusa mala moja .. Ne razumem sto je stavila ovaj klip da narod gleda .. mislim mogla je da lepo napise a ne ovako mm tuga velika .. suze mi krenule srce malo .. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA