Počeli SAJAMSKI POPUSTI u agenciji „TRAVELLAND“ (FOTO)

Već sada svi naši klijenti mogu iskoristiti popuste za hotele na Siciliji, kažu u ovoj turističkoj agenciji

  • 9

Zbog svoje šarolikosti Sicilija je svet u malom. Proteklih nekoliko godina naši turisti sve masovnije odlaze na ovo svetski poznato italijansko ostrvo. Pored Grčke, za koju postoji tradicionalno veliko interesovanje, svakodnevno se uvećava i broj turista iz Srbije koji putuje na Siciliju.

Foto: Wikipedia/Gio la Gamb Foto: Wikipedia/Gio la Gamb

- Bez obzira što Italijani kažu da kada vidite Siciliju, onda ste videli ceo svet, imamo situaciju da nam se veliki broj prošlogodišnjih putnika ponovo vraća na Siciliju – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Iz tog razloga nismo čekali sajamska sniženja cena, pa već sada svi naši klijenti mogu iskoristiti popuste za hotele na Siciliji. Za ovu turističku sezonu spremili smo fantastične aranžmane za Siciliju, a treba izdvojiti one sa avionskim prevozom.

Foto: Wikipedia/Selinunte AuthorFranck Manogil Foto: Wikipedia/SelinunteAuthor Franck Manogil

Preporuka turističke agencije „Travelland“ su hoteli Alexander, Corallo, Sporting Baia, Villa Esperia, Hellenia Yachting, Villa Bianca Resort, Villa Athena sa popustima od 5%.

Nije slučajnost zašto je ponuda za Siciliju, u truističkoj agenciji „Travelland“, sa akcentom na mestima istočna obale Sicilije – Taormina i Đardini Naksos. Ovo su najpoznatija letovališta Sicilije.

Foto: Flickr/Stefano La Rosa Foto: Flickr/Stefano La Rosa

U agenciji su nam objasnili da se turisti na licu mesta mogu opredeliti za mnogobrojne fakultativne izlete Sicilije. Pored navedenih hotela, u ponudi su i ostali hoteli: Baia Azzurra Hotel, Baia Degli Dei Hotel, Kalos Hotel, San Pietro Hotel, La Riva Hotel, Hilton Giardini, Sant Alphio Garden & Spa...

Foto: Flickr/Scott Wylie Foto: Flickr/Scott Wylie

- Za hotel Alexander aranžman se može uplatiti po ceni već od 432 EUR u određenim smenama – nastavio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Hotel Corallo nudi takođe snižene cene koje se kreću od 474 EUR za devizni deo aranžmana. A svakako ne treba propustiti ni hit ponude za hotele Sporting Baia, Villa Esperia, Hellenia Yachting, Villa Athena i ostale hotele iz ponude za Siciliju. I to nije sve. Svi koji rezervaciju izvrše danas 10. februara 2016. godine, ne treba da plate dinarski deo aranžmana.

Foto: Wikimedia/Figiu Foto: Wikimedia/Figiu

Akcijske cene za Siciliju u turističkoj agenciji „Travellandvaže do 17.02.2016. pa je neophodno požuriti i rezervisati aranžaman u narednim danima, pre nego što se popune raspoloživi kapaciteti.

Foto: Wikimedia/Giorgio Leggio Foto: Wikimedia/Giorgio Leggio

Za više informacija možete posetiti internet prezentaciju turističke agencije „Travelland“ (www.travelland.rs) ili posetiti njihovu poslovnicu u Dobračinoj 43, u Beogradu, gde će vam u prijatnom ambijentu, osoblje ove turističke agencije pružiti vrhunsku uslugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    16. februar 2016 | 11:11

    Sicilija je preeeelepa. Svako ko je u mogućnosti bi trebao da je poseti...

  • Snesko

    10. februar 2016 | 12:18

    Samo sicilija popust

  • marko

    10. februar 2016 | 10:58

    prelepo sam se proveo prosle godine!!Jedinstvena sicilija i odlicna agencija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA