MATURA: Raskošne haljine po pristupačnim cenama (FOTO)

Ako vam potpis kreatora nije preterano bitan, savršenu toaletu za svoje matursko veče možete pronaći u radnjama španskih brendova ili manjim buticima po ceni od 1.700 do 13.000 dinara

  • 0

Zahtevi, želje i očekivanja za proslavu maturske večeri su veliki: želite da zasijate punim sjajem, ali je budžet ograničen. Na listi za šoping nalaze se haljina, cipele, torbica, nakit, tu su i neizbežni frizer i kozmetičar, a, nemoguće je preskočiti nekoga u lancu priprema.

Ukoliko niste od onih kojima je najbitnije da maturska haljina bude potpisana zvučnim dizajnerskim imenom ili kreirana pod okriljem poznatog brenda, već vam je bitno da ste u njoj dovoljno lepi i da se dobro osećate, zanimljive modele možete pronaći u šoping centrima ili buticima sa italijanskom, turskom ili grčkom robom.

Kako bismo pronašli nešto i za one sa malo tanjim novčanikom obišli smo  manje gradske butike, ali i radnje popularnih španskih brendova, koji oblače dame širom sveta.

U butiku Zara savetuju da za maturu odaberete nešto moderno u pastelnim bojama, a preporučljive su i rese, šljokice,naravno, sve to uklopljeno sa zanimljivim detaljima. Cene haljina, koje pored mature možete nositi i u drugim svečanim prilikama, kreću se od 4.990 do 11.990 dinara.

Konkurentski brend Mango preporučuje haljine od viskoze ili čipke u veselim bojama poput zelene ili žute. Za jednu Mango haljinu trebalo bi da izdvojite od 1.690 do 11.000 dinara.

Zanimljive modele možete pronaći i u butiku Koton, u kojem se u ponudi nalazi najnovija kolekcija turskih modela rađenih od svile, čipke, satena ili pamuka. U Kotonu kažu da je najmanja potražnja za haljinama u crnoj boji i da se devojke većinom odlučuju za top haljine bez bretela. Kotonove haljine su od 5.990 pa sve do 11.990 dinara.

Obišli smo i jedan od retkih čisto srpskih brendova, koji poseduje lanac butika širom zemlje, P.S. Fashion design. Domaći brend poznat je po svom autentičnom stilu i korišćenju prirodnih materijala u proizvodnji, pa je preporučljiv za one kojima je više do udobnosti. Cene haljina, koje nose ime ovog brenda, kreću se od 4.490 do 6.290 dinara.

Po haljinu na Bulevar

Bulevar kralja Aleksandra poznat je po brojnim radnjama u kojim se mogu pronaći pristojni modeli odeće, ali i obuće i nakita, a cene su nešto povoljnije od onih u šoping centrima.

U modnoj kući Ooops (Ups) uglavnom prodaju italijanske modele. Kako kažu, moderne su koral i zelena boja, svež i prirodan izgled. Najniža cena toaleta koje Ooops nudi je 5.990 dinara, a nešto zahtevniji i bogatiji koštaju do 13.000 dinara.

Butici Jafa i Fashion, takođe smešteni u najdužoj beogradskoj ulici, nude finiju kinesku i tursku robu, a one kojima je najbitnije da njihov izgled za maturu odaje utisak da su upravo sišle sa estradnog neba Srbije, ovde će svakako pronaći nešto za sebe. Balon haljine, duge ili kratke, uske, nabrane, satenske ili od čipke mogu se pronaći u svim bojama i veličinama, a da se obučete u nekoj od ovih radnji potrebno je od 3. 000  do 9.500 dinara.

Pored garderobe važno je da sa sobom na matursko veče ponesete osmeh i dobro raspoloženje. Svedok za vaš savršen maturski izgled biće fotografije, ali ono što u vašem sećanju ostaje jesu svi ti lepi trenuci druženja po kojima ćete pamtiti provod u ovoj noći.

(Lj.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA