BIG BLUE: Hotel sa 4* i GRATIS smeštajem za dvoje dece po ceni već od 269 evra!

Agencija Big Blue svojim klijentima, uz odličan odnos cene i kvaliteta, daruje još i primamljive bonuse

  • 3

Vaša porodična ovoletošnja adresa za dobar odmor može biti i Hotel Skion Palace (4*) Kasandra. Nalazi se u mestu Nea Skioni, sa zapadne strane Kasandre i ima oznaku "srpski klub" što znači da Agencija Big Blue svojim klijentima, uz odličan odnos cene i kvaliteta, daruje još i primamljive bonuse.

Konkretno, besplatan smeštaj za dvoje dece kao i animatora na srpskom jeziku. I ono što je možda i najbitnije: cena 11-dnevnog odmora u ovom komfornom prostoru sa sjajnim okruženjem je već od 269 evra po osobi. Ili, u špicu sezone 599 evra.

Foto: Promo Foto: Promo

Od Soluna ovaj hotel na Kasandri je udalje oko 85 kilometara. Ukoliko koristite sopstveni prevoz poruka je da do odredišta stižete, dobrim putevima, relativno brzo. Big Blue vam, međutim, nudi i drugu mogućnost u vidu čarter leta do Soluna uz transfer do Haniotija, letovališta koje je udaljeno 40 kilometara od našim turistima dobro znanog Pefkohorija, odnsno 10 kilomtara od pitoresknog primorskog gradića Lutra, poznatog još i kao "primorska banja".

Ako do Lutre odete i zbog dobrog zaloga, što se preporučuje, nećete pogrešiti jer je ovaj gradić Grcima znan i kao mesto dobrih restorana u koje se dolazi porodično.

Foto: Promo Foto: Promo

Hotelski kompleks Skion Palace, skoro izgrađen, prostire se na 10.000 kvadratnih metara. Okružen je mediteranskim zelenilom koje u vrelim letnjim danima daruje gostima prirodnu hladovinu.

Neobično je i koncipiran. U okviru hotela se nalazi osam dvospratnih zgrada raspoređenih po kompleksu što daruje nostu intimnosti. Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi bar, restoran, bar kod bazena, bazen za odrasle, bazen za decu i bar na plaži kao i niz drugih sadržaja koi svaki odmor čine zanimljivijim i kvlaitetnijim.

Foto: Promo Foto: Promo

Sve smeštajne jedinice, ukusno nameštene, odišu komforom. Uz prostrano kupatilo s fenom za kosu, opremljene su i telefonom, TV šparatom, sefom (uz doplatu), klima uređajem, malim frižiderom. Takođe, sve sobe imaju balkon ili terasu što u časima opuštanja omogućuje dodatno uživanje i romantične sedeljke.

Osnovna usluga je na bazi polupansiona. Doručak i večera služe po principu švedskog stola. Postoji i mogućnost doplate za "light AI uslugu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA