Ova devojka svake noći spava s pola LIMUNA u ČARAPAMA! Kad shvatite zašto, i vi ćete

Možda izgleda glupo, ali kad vidite zašto je stavila koru od limuna na petu i vi ćete to isto uraditi

  • 1

Za početak, izaberite limun koji je dovoljno velik da može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobjenog soka sebi napravite limunadu, a za sređivanje peta će vam trebati kora.

Sipala je SODU BIKARBONU u lavor s MLEKOM, pa zamočila NOGE. Rezutat je neverovatan! (VIDEO)

Potrudite se da iscedite sav sok, ali neka unutrašnjost ostane sa pulpom i vlažna.

Polovine limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju. U početku će vam biti malo čudan osećaj, ali ubrzo ćete se navići.

Kad ste pozicionirali limun tako da prekrije najgrublje delove, obujte čarape tako da sve stoji na mestu. Sok iz limuna će delovati kao hemijski piling i odstraniće svu suvu, ispucalu kožu.

Potrebo je da ostavite limun da odstoji najmanje sat vremena, a optimalno bi bilo da ostane preko noći. Noću je i najlakše, jer je hodanje sa polutkama limuna na petama prilično komplikovano.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Možda vam ovo deluje kao još jedan trik koji ničemu ne služi, ali rezultati su zaista iznenađujući. Pete nakon samo jedne večeri postaju mnogo mekše, svi ispucali delovi nestaju i, nakon što nanesete kremu, izgledaju kao da ste bili kod pedikira.

Za malo upornije slučajeve ispucalih peta, potrebno je ponoviti tretman nekoliko puta. A kad ne stavljate limun na noge, možete slobodno da stavite crni luk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....♡....ivana

    4. maj 2016 | 12:24

    Meni su meke i lepe pete i bez limuna....Hvala lepo...♡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA