Evo šta se desi kad BELIM LUKOM istrljate BUBULJICU (RECEPT) (VIDEO)

Popularna beauty blogerka tvrdi da ima toliko moćan lek protiv bubuljica, koji pritom ne košta ništa. Ali, postoji jedna mana... Njen lek protiv akni nije za one sa osetljivim nosom!

  • 2

Bubuljice i akne su noćna mora svih tinejdžera i tinejdžerki, ali i mnogih odraslih osoba. Naročito kad od stresa “čibulja” nikne baš onda kad nam je važno da izgledamo najlepše.

Želite gušće obrve? Ništa lakše! Sve što vam treba je CRNI LUK! (VIDEO) (RECEPT)

Ovaj ZELENI ŠEJK ne samo da je ZDRAV, već leči BUBULJICE I AKNE! (RECEPT)

Zato, da vam ne bi preseo još koji ljubavni ili poslovni sastanak, poslušajte savet video-blogerke Fare Dukej. Ona se na svom Instagramu, kune u moć belog luka!

Kako tvrdi, dovoljno će biti da izgnječite jedan čen i sokom dobro istrljate bubuljicu! Trebalo bi da nestane kao rukom odnešeno!

Kod upornijih akni, nanesite sok od belog luka, prekrijte gazom i lezite da spavate. Ako joj je verovati, bubuljica će nestati bukvalno preko noći!

A video posted by Farah D (@farahdhukai) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Splicete lice

    3. maj 2016 | 17:09

    Splicete lice. Ja sam tako probala i preko noći sam ostavila?ujutru aam imala rane 2. Stepena. Bolje stavite sok od cuvarkuce,nestaće crvenilo,i umirice

  • Dejan

    3. maj 2016 | 23:33

    Ja to redovno, a i kada mi izadje groznica na usni, da pece, pece ali rezultati su vidljivi vec sutradan. Nije za svakoga, nema rana, osim ako se mozda koristi kineski beli, taj je kao uranijum

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA