HOROSKOP ZA 26. MAJ: Rakovi, sakrijte od sebe novčanik! Strelčevi, ne trljajte oči!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Posao

Danas ste vrlo jasni i glasni u svojim namerama i planovima i to po principu: ‘’kome se ne sviđa, neka samo produži dalje’’. Danas ste totalno u svom elementu, čvrsti, jasni, otvoreni i prodorni. Pravi ste vođa ili predvodnik!

Ljubav

Vi ne priznajte u ljubavi ‘’ne’’ kao odgovor ili bilo kakvu opciju. Ipak, nekad, kao danas, umete baš da budete naporni i to čak toliko da vaše ponašanje pređe u vrlo otvoreno psihičko maltretiranje druge strane koja vam ne pruža u ljubavi ono što očekujete!

Zdravlje

Previše radite a danak za to možete platiti malo jačom glavoboljom.

BIK

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Razmislite o tome da ne poreterujete malo u svojim očekivanjima! Ukoliko spustite malo svoje neke kriterijume u poslu, možete očekivati i pokretanje istog! Ne budite megaloman!

Ljubav

Ljubav jeste lepa dok se čeka ali ste vi baš preterali. Deluje kao da se bojite sebe i svojih osećanja?! Ipak, onaj ko ne reskira taj i ne profitira, zar ne?!

Zdravlje

Danas ne preterujte sa hranom, pogotovo sa unosom nezdravih namirnica u organizam!

BLIZANCI

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Danas do vas dolaze određene informacije koje će vam, s razlogom, biti sumnjive. Poučeni iskustvom iz prošlosti, iste nećete čak ni proveravati već ćete ih u startu odbaciti kao neosnovane!

Ljubav

Ne znate na koju stranu biste krenuli u ljubavi. Imate problem sa definisanjem onoga što želite! I tamo biste i ovamo a u stvari redovno ne stignete baš nigde! Danas bi mogli sebi priznati da je vaša ljubav površna, kao i vi sami!

Zdravlje

Pripazite se danas oštrih predmeta u kući. Mogućnost povrede istima je vrlo velika.

RAK

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Ne dozvoljavajte više sebi neke nepotrebne luksuze! Trošite preko svojih mogućnosti i to se danas na jedan vrlo negativan način prikazuje kao negativan saldo na vašem računu! Dakle, danas se suočavate sa besparicom za koju ste sami krivi!

Ljubav

Puno toga želite, imate jako visoike kriterijume i očekivanja od druge strane u ljubavi a pitanje koliko vaša ‘’ponuda’’ prati ‘’tražnju’’?! Ipak, ako ništa drugo, definitivno znate sebe da cenite i jako dobro da se ‘’prodate’’. Danas se situacija u ljubavi razvija bolje od svih očekivanja.

Zdravlje

Melanholija koju osećate duboko u sebi može prilično da vas sputa pa čak i bitno umanji kvalitet vaše svakodnevice, i to bez ikakvog jasnog razloga!

LAV

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Radite previše, angažovani ste danas u tolikoj meri da nemate vremena ni da se hranite normalno, Prikovani ste ceo dan za svoje radno mesto! Uz veliki rad i stres, ipak ostvarujete zacrtane planove.

Ljubav

Danas se dešavanju određene neočekivane i, svakako, neželjene promene koje će od vas zahtevati maksimum fleksibilnosti i mudrosti. Zaboravite na vaše nagle i ishitrene reakcije. Strpljivo saslušajte drugu stranu šta će vam reći i postupite u svom najboljem interesu. Prilagodite se!

Zdravlje

Mogućnost pojave temperature kao načina da vam organizam saopšti da je vreme da malo usporite?!

DEVICA

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Vi ste pravi majstor da ni iz čega napravite nešto! Vi sa minimumom resursa ostvarujete zaprepašćujuće i mnogima nejasne stvari. Ne slušajte šta vam bilo ko priča. Radite dobar posao! Vaša budućnost u poslu se čini svetlijom nego ikada.

Ljubav

Vi volite glavom, a zaljubljujete se na uši. Ipak, ono što čujete mora imati neko pokriće. Čak i u ljubavnim relacijama ništa ne prepuštate slučaju! Prvo proverite sve informacije a onda delujete odlučno na osnovu konkretnih činjenica!

Zdravlje

Premalo spavate i dosta loše se hranite! Vreme je da to promenite od danas?!

VAGA

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Nekad je dovoljno samo da se na pravi način i pravoj osobi osmehnete, bez obzira što ste i vi svesni da prilično oskudevate u potrebnim znanjima i veštinama u poslovnom smislu, ali ipak ćete doći tamo gde ste naumili! Jer, vaš šarm razoružava i najtvrđe srce. Ne stidite se te osobine već uživajte u njoj i maksimalno je koristite!

Ljubav

Iako ste vi i vaše ponašanje u ljubavi oličenje svega onoga što neko ne treba da ima i radi, ipak ste suprotnom polu neodoljivi i ipak, čak i kad pomislite da je kraj, da vam druga strane neće moći oprostiti i da ćete izvući deblji kraj, uvek se sve nekako sredi i dođe na svoje mesto, baš kao što će biti slučaj i danas!

Zdravlje

Prolazna ukočenost u vratu najverovatnije izazvana promajom.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Kad se posao radi od srca, kad ste totalno posvećeni onome što radite i kad uživate u tome, odnosno kad volite svoj posao, onda vam ništa nije teško. Ipak, danas će vam biti povereni neki zadaci za koje jednostavno ne posedujete odgovarajuća znanja i veštine. Iako ćete se na kraju snaći i psoao završiti, ostaće neka gorčina u vama.

Ljubav

Već duže vremena neke stvari u krevetu, između vas i partnera, ne štimaju. Do danas ste suzbijali svoje nezadovoljstvo a sada osećate da je vreme da bez ustezanja kažete ono što vas muči! Samo napred!

Zdravlje

Bes i nezadovoljstvo koje već predugo nosite u sebim, danas će se ispoljiti i to najpre na vašoj psihi. Svi će primetiti da danas ’’niste svoji baš’’!

STRELAC

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Vrlo ste snalažljivi u poslu i danas u potpunosti dolazi do izražaja vaša urođena i neprikosnovena moć improvizovanja na kojoj vam mnogi zavide! Iako ćete biti ‘’na ivici ponora’’ u jednom momentu danas, vrlo brzo ćete naći neka rešenja koja će vas ne samo zaštititi već vam bitno popraviti rejting u poslovnoj sredini!

Ljubav

Insistirate, i to s punim pravom, na definisanju i poštovanju nekih pravila i dogovora. Dosta vam je da se uvek vi samo trudite i da uvek sve ide ‘’preko vaših leđa’’. Ne odustajte od svojih želja i zahteva. Druga strana nije toliko ‘’tvrda’’ kako vam se čini!

Zdravlje

Moguća je upala oka danas. Izbegavajte dodirivanje očiju rukama.

JARAC

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Vrlo ste tačni, ažurni i besprekorno pedantni. Sve svoje obaveze završavate u roku i na način koji izaziva divljenje i poštovanje onih koji rade sa vama ali i onih iznad vas koji su vam nadređeni.

Ljubav

Provodite danas predivne momente u društvu voljene osobe koje ćete jako dugo, ako ne i čitav život, pamtiti.

Zdravlje

Obratite pažnju na način kako hodate. Moguće je uganuće zgloba na nozi ukoliko ne pripazite!

VODOLIJA

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Iscrpljeni ste zadacima i obavezama koje doživljavate da su daleko ispod vašeg renomea. Spustite se na zemlju i prihvatite svoju realnost u kojoj funkcionišete, što se posla tiče, i koja je nepromenljiva, bar za sad! Jer, bilo kakvo drugo shvatanje i odnos vaš ka aktuelnoj situaciji, može da vodi samo pravo u propast!

Ljubav

Vaša dela ne prate vaše reči i obećanja i tome leži suština i srž svih vaših ljubavnih problema i doživljenih emotivnih brodoloma. Ne krivite druge već pođite od sebe i svog ponašanja kao i karkatera koji morate korigovati odmah ukoliko priželjkujete uspeh u ljubavi?!

Zdravlje

Ispoljena autodestrukcija je stvar nestabilne psihe! Možda je krajnje vreme da porazgovarate sa psihologom nekim?!

RIBE

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao

Osećate se sjajno, cenjeno i poštovano u radnoj sredini pa zato i dajete svoj maksimum. Danas vas ima svuda. Sve stižete i ništa vam nije teško, pogotovo kad radite okruženi dobrim i iskrenim ljudima.

Ljubav

Posesivni ste i u tolikoj meri ste takmičarski nastrojeni ka partneru da će se on danas, potpuno opravdano, zapitati da li ga doživljavate kao ljubavnog partnera ili rivala?!

Zdravlje

Periodičan bol u kolenu, koji se danas javlja, nije prolaznog karaktera! Shvatite ga vrlo ozbiljno i utvrdite odlaskom lekaru zašto se on pojavljuje!

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA