Tek što sam se oženio, uhvatio sam je u krevetu s rođenim sinom! Oboje ih volim, ne znam šta da radim

Jadan čovek je doživeo šok za šokom! Traži pomoć i pita kako posle svega što ga je snašlo da ostane normalan?

  • 9

Prevara je uvek popularna tema, koja najčešće povlači za sobom pitanje "Zašto?". Uz svu dobru volju nekada se dešavaju toliko šokantne preljube, da ovo pitanje postaje potpuno nebitno.

 

JAVNO SE ZAHVALILA LJUBAVNICI SVOG DEČKA: Hvala ti što si me bacila na kolena!

 

Znate li šta je PRAVI RAZLOG što žene varaju svoje muževe?

 

Ljubavni odnosi su često puni turbulentnih događaja, a mnogi od njih ponekad deluju i potpuno nestvarno.

 

Reklo bi se da je to i u ovom slučaju potresnog pisma, koje je poslao jedan šokirani suprug britanskom tabloidu The Sun, prenosi Jutarnji list.

 

Naime, on je svoju ženu pronašao u krevetu s vlastitim sinom, a priča, koju je podelio sa čitaocima tabloida je neverovatna.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

- Imam 44 godine. Moj sin ima 19, a njegova sestra je dve godine mlađa. Njihova majka je umrla pre 10 godina. Za nas troje to je bilo jako teško razdoblje, ali ja sam toliko bio zauzet brigom za svojih dvoje klinaca i zarađivanjem novca, da nisam imao vremena ni da odtugujem kako treba. Moja ćerka se oduvek ponašala kao anđeo, ali moj sin je ipak bio drugačija priča. Znao sam da ga je majčina smrt jako pogodila, ali nisam razumeo zašto krivi mene.

 

Kad su mi deca odrasla, shvatio sam koliko sam usamljen, pa sam se bacio u potragu za ljubavlju.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Imao sam nekoliko devojaka u međuvremenu i moja ćerka je bila prijatna prema svima. Ali, ne i moj sin. Kad bih ga upoznavao sa njima, on bi ih jedva i pozdravio. Kasnije bi mi rekao da mi je devojka ružna ili dosadna. Pokušao sam da se ne ljutim na njega, jer sam znao da mu nedostaje majka, ali to me je uvek rastuživalo.

 

Tada sam upoznao prijateljicu svog prijatelja, koja je bila preslatka i dražesna i koja me je činila srećnim. Kad je moj sin upoznao, nevoljno mi je rekao da mu se ona sviđa. I mojoj ćerki se sviđala, a ja sam bio presrećan.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Zaljubili smo se i venčali posle samo šest meseci. Zbog nje sam se osećao dobro, a najbitnije mi je bilo da voli moju decu.

 

Tog vikenda sam bio odsutan od kuće zbog posla, a ćerka se družila s prijateljima. Moj sin i supruga su ostali sami kod kuće. Vratio sam se ranije i krenuo na sprat da se presvučem. Uleteo sam u sobu, ulovio svog sina i ženu usred seksa i tada se srušio ceo moj svet. Oboje ih volim, ne znam šta da učinim - zapitao se utučeni otac i suprug u svom šokantnom pismu.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

A kao savet, što da učini, rečeno mu je da suprugu mora da zamoli da napusti njihovu kuću, dok sa sinom mora da porazgovara o njegovom postupku i da ga podstakne da potraži stručnu pomoć, jer je očito da smrt majke još nije preboleo i da je zbog toga namerno hteo da napakosti ocu.

 

Pogledajte video da biste saznali kakva je situacija sa brakovima u Srbiji.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uros

    21. jul 2016 | 13:08

    Nista cudno, ako pogledamo istoriju nadmenih Britanaca, jasno je da su se vise razmnozavali medju sobom nego drugacije, ipak treba sacuvati plavu krv pa makar i medju familijom! Pogana nacija. Ovaj mali makar je opstio sa macehom a ne majkom. Bolje nego kako su navikli!

  • ..

    21. jul 2016 | 12:08

    ..Nista strasno, bar ostaje u kuci (mada si ti vec ispricao okolo..umesto da si cutao i zenu delio sa sinom dok NEKOM' NE DOSADI), zamisli sta bi ti se tek u glavi sve "odigralo", da si tako slatku i "drazesnu" zenicu zatekao sa "kucnim ljubimcem"-PSOM..?? .!. XXAAXXAA .!.

  • Doberman

    21. jul 2016 | 14:45

    sin ti, avetinjo, sta da radis? zadrzite tu zenu u kuci, valja ce vam svima, kad se potrosi, kupuj novu iste marke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA