≫ 

Tri saveta da UKROTITE svog muškarca!

Kao što znamo muškarcima iskazivanje ljubavi rečima nekada teško pada, umesto toga isprobajte ova tri saveta i ubrzo ćete videti rezultate

  • 3

U svakoj ljubavnoj vezi, dođe vreme kada zavlada monotonija, svakodnevnica uzme maha, i tada je  osveženje je uvek dobrodošlo.

EVO ŠTA VAM LJUBAV RADI: 5 stvari koje će vam se sigurno desiti u dugoj vezi!

Ako nećete da vas ostavi dečko, DRŽITE JEZIK ZA ZUBIMA i ove stvari NE pričajte drugaricama!

Muškarci su ti koji su koncentrisani na dela, a ne reči, pa je tu činjenicu bolje što pre prihvatiti. Takođe stvar koja isto utiče je razdvojenost od partnera zbog svakodnevnih obaveza ili veze na daljinu.

To može jako teško da nam pada, zato treba iskoristiti svaki trenutak koji nam se pruža da u vezu unesemo promene i dodatno se zbližimo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

1. Uspostavite neki svoj ritual

To može biti gledanje filma pre spavanja, češkanje ili bilo što drugo u čemu oboje uživate. Takvi rituali više će vas zbližiti, a vaša potreba za takvim gestovima u njemu će probuditi podsetnik na to da vas ne može lako izgubiti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

2. Oborite ga s nogu svojom "divljom stranom"

Vrlo je teško zbližiti se ako ste često fizički odvojeni, ali i po tom pitanju možete nešto uraditi. Pošaljite mu sliku svog donjeg veša s porukom u kojoj piše kako jedva čekate vaš sledeći susret. Čim se sledeći put nađete, stare će se strasti brzo rasplamsati.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Gledajte slike iz detinjstva

Tako je slatko posmatrati sve vaše fizičke transformacije i smejati se događajima koji su vezani za dogodovštine iz detinjstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    14. avgust 2016 | 10:56

    Da bi ukrotili svog muškarca žena treba da ima dve stvaei dobre sise i britak jezik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA