≫ 

Stigao je 3D klitoris! Ovako će devojčice i dečaci učiti o seksu (FOTO) (VIDEO)

Francuze odavno bije glas da su izuzetno otvoreni za sva moguća erotska iskustva, odnosno da nemaju nikakvih inhibicija kada je njihov seksualni život u pitanju. Međutim, sada su otišli korak dalje i totalno šokirali svet

  • 3

Da je seksualno vaspitanje važno, i to još od malih nogu, najbolje znaju Francuzi, koje bije glas da su među najboljim ljubavnicima na svetu. Zato su oni sada otišli korak dalje i napravili “učilo”, pomoću kojeg će dečaci na časovima učiti kako da najbolje zadovolje ženu, a devojčice, kako da stvarno uživaju u seksu. Osnovna lekcija je: evo gde se nalazi i kako funkcioniše klitoris!

KLITORIS NIJE DASKA ZA HOBLOVANJE: Greške muškaraca zbog kojih im žene uskraćuju seks

KONAČNO SE ZNA GDE JE TAČNO KLITORIS: Porno glumice otkrile najveću tajnu UNIVERZUMA! (VIDEO)

Eskpert za društveno-medicinska istraživanja, Odil Fijo je pomoću tehnologije 3D štampanja kreirala model ženskih genitalija, na kojem je akcenat stavljen na “magično dugmence”, često ključnu tačku za postizanje orgazma.

Deca u osnovnim i srednjim školama učiće da je klitoris sazdan od istog tkiva kao i penis.

- Vrlo je važno da deca znaju da ženski ekvivalent penisu nije vagina, već klitoris – objašnjava Fijo za “The Guardian”.

Njena ideja bila je da mališanima objasni da, iako među polovima postoje fundamentalne razlike, definitivno postoje i neke sličnosti.

- Baš kao i muškarci, i žene kad su uzbuđene imaju erekciju, samo što ona nije vidljiva, jer je većina klitorisa smeštena “unutra” - kaže ona.

RAZIGRANI TAMPONI: Zašto nas nisu ovako učili o menstruaciji? (VIDEO)

Ona se nada da neće samo nastavnici seksualnog vaspitanja, već i lekari koristiti njenu skuplturu da podučavaju i odrasle pacijente, koji, silom prilika, nisu u dosadašnjem obrazovanju naučili dovoljno o ženskoj seksualnosti.

Takođe, ona bi želela da njen 3D klitoris podstakne dame da budu daleko maštovitije i spremnije da istraže svoje telo i njegove potrebe i želje.

Šta vi mislite, da li je francuski sistem školstva malkice preterao sa ovim 3D klitorisom?

A ovo su najprodavanije seks-igračke u domaćim seks-šopovima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂

    16. avgust 2016 | 12:17

    OBOŽAVAM klitoris iako ga nemam! Mislim da nema lepše igračke jer netrebaju baterije,nekvari se,nemože da se polomi,prospe,iscepa,zagubi,zapadne za krevet,ispadne iz džepa,...,ma čudo božje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA