Spavala sam iste noći s dvojicom. Jedan mi je sada muž, ali ja i dalje ne znam čije je dete

Kada smo mladi, često se dešava da pravimo neke nepromišljene greške, koje nas kasnije u životu koštaju. Upravo to pokazuje ispovest jedne Ivane

  • 28

Ispovest ove devojke koja se zbog anonimnosti predstavila pod pseudonimom Ivana, mnogi bi se složili, nije nešto neuobičajno za današnje vreme. Ovakve stvari se sve češće se dešavaju. Ali ona je bila hrabra i podelila to sa svima, što može biti za nauk drugim devojkama da nikako ovo ne rade, jer će imati ozbiljne posledice.

Slagala sam dečka da sam popila pilulu, a sada sam trudna! Dođe mi da se ubijem

ISPALA VEKA: Drugarica me nije zvala na svadbu, jer me njen budući muž odmerava!

- Predstaviću se tajno ako slučajno neko od mojih poznatih čita. Zovite me Ivana - započela je svoju priču devojka koja kaže da zbog ove greške živi u očaju, piše Net.hr.

Uglavnom pre 5 godina sam prekinula sa sadašnjim suprugom. Bilo nam je teško razdoblje i raskkinuli smo. Konstantno smo se svađali i mislila sam u tom trenutku da više neće biti mirenja. Da je to to.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ali naravno nakon što sam s njim provela celu večnost uvek ostanu ti repovi koji vas vuku nazad. I tako smo se zavlačili mesecima ali ništa nije bilo između nas.

Tu i tamo kafa ili ako se vidimo na žurci ili u gradu. I bila je to jedna od mojih pijanijih večeri i na toj žurci je bio taj moj muž i jedan dečko s kojim sam se viđala par nedelja.Da, to veče sam spavala s obojicom. Koma.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prvo sa ovim novim dečkom, a onda sa mužem. Osećala sam se očajno ujutro. I to sve na istoj žurci.

Ne znam kakava me slabost obuzela, da sam pala na jednog i drugog. Zeznula sam se i sad živim u očaju jer ne znam ko je otac.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

S tim svojim mužem sam se pomirila kad sam saznala da sam trudna i uzeli smo se. Ali za dete još uvek ne znam čije je jer ne liči ni na jednog ni na drugog. Najviše liči na mene. Ostale testove me je strah da sada uradim, jer bi se saznalo šta sam uradila. Teško mi je i živim u takvom očaju već godinama.

Ne znam na koji način bih  još  mogla da saznam ko je otac. Jer ni jedan ni drugi nisu nosili zaštitu to veče, ja sam im rekla da pijem pilule, ali nisam. Bilo mi je samo bitno da uživam i to me je dosta koštalo. S tim drugim dečkom se više nisam ni čula nakon što sam saznala da sam trudna, a i on je pobegao i prestao da se javlja čim je čuo da sam trudna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

-  Šta da uradim? Da li neko ima ideju kako da saznam ko je otac? Bitno mi je to bez ozbzira što nam je sada lepo, ali samo bih htela znati za sebe - završila je ova devojka, koja se užasno kaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    19. avgust 2016 | 13:44

    Mislim da je najpametnije da se ne zna ko je otac. Neka bude taj koji ga odgaja, posto je taj drugi pobegao nikakva korist ne bi bila da se sazna da je on otac.

  • hkrdtmn

    19. avgust 2016 | 16:34

    A vidi, mozda nije ni tvoje, moras i to provjeriti!

  • Kale

    19. avgust 2016 | 14:24

    ..otkud zna da su bila dvojica kad je bila kontuzija...mozda ih je bilo jos..hani ti si macka!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA