HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Ovnovi, budite ponosni na sebe! Jarčevi, zaigraće vam leptirići u stomaku!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Bićete nesebični danas i pružićete pomoć i podršku osobi kojoj je to zaista potrebno. Sve pohvale za vas! Odnos sa partnerom se polako popravlja. Iz dana u dan imate sve bolju komunikaciju i smatrate da će sve doći na svoje mesto. Vašoj koži je potrebna adekvatna nega.

BIK

Odlučni ste da neki problem rešite. Pronašli ste način da izađete na kraj sa nekim ljudima koji vam predstavljaju smetnju. Moguće je da ćete danas biti pomalo pasivni na emotivnom planu. Nema naznaka za nova dešavanja. Prolazna glavobolja.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Prijatno ste iznenađeni rezultatima koje ste ostvarili na poslovnom planu. Ponosni ste na sebe i svoj tim saradnika. Prija vam pažnja koju dobijate od osobe rođene u znaku Škorpije ali niste sigurni da li ona želi nešto ozbiljno. Mogući su problemi sa stomakom.

RAK

Uzmite stvari u svoje ruke! Pod vašom kontrolom se može desiti niz pozitivnih poslovnih promena. Impulsivno reagujete kada su u pitanju emocije. Ne možete da glumite da ste hladni kada je vaše srce sve osim toga! Problemi sa grlom.

LAV

Moguće je da do vas neće doći sasvim prave i istinite informacije. Povedite računa o tome sa kim razgovarate. Dan je veoma povoljan za nova poznanstva. Možete da očekujete pažnju od jedne veoma tople i nežne osobe. Smanjite stres i nervozu.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Nije povoljan dan za sklapanje novih dogovora. Pokušajte da odložite važne poslovne sastanke. Prija vam flert i uživate u tome. Niste spremni da odete korak dalje još uvek, jer razmatrate i druge opcije. Grudni koš bi mogao biti osetljiv.

VAGA

Jako je važno da nastavite sa napornim radom ako želite uspeh. Potrudite se da zaista date svoj maksimum. Moguće je da ćete sasvim slučajno upoznati osobu koja će vam postati važna. Nove emocije se bude u vama. Vodite računa kada je u pitanju jetra.

ŠKORPIJA

Ukoliko budete slušali svoju intuiciju donećete pravu poslovnu odluku. Potrudite se da ne padnete pod bilo čiji uticaj. Zajedno sa partnerom rešavate neke svakodnevne probleme i na taj način vaš odnos dodatno jača. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Možete da očekujete dobru realizaciju poslovnih planova. Dolazite i do nekih važnih i novih informacija. Uživate u svim zadovoljstvima koje nova veza nosi sa sobom. Očekuje vas veoma lep dan pored voljene osobe. Čuvajte se mogućih upala.

JARAC

Potrebno je da budete dovoljno konkretni i da ne idete zaobilaznim putevima. Stvari ćete rešiti jedino po kratkom postupku. U društvu prijatelja i poznanika dolazi do zanimljivog susreta sa osobom zbog koje će vam zaigrati leptirići u stomaku! Prolazna gavobolja.

VODOLIJA

Samo nastavite sa dobrom taktikom koja vas vodi do uspeha. Sve dok dajete svoj maksimum šansa za napredak je velika. Prijaće vam zajednički izlazak sa voljenom osobom. Ugađate jedno drugome i uživate u vremeno koje provodite zajedno. Dobro se osećate.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Imate utisak da će neka poslovna prilika da vam se izmakne. Poradite na svojoj nesigurnosti koja je sve više izražena. Ako budete iskreno razgovarali sa voljenom osobom uspećete da ostvarite kompromis. Unutrašnji nemiri i nesanica.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale do kraja kalendarskog leta, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA