≫ 

Upoznala sam čoveka koji ima SRCE mog MRTVOG brata, a onda sam se ZALJUBILA! (VIDEO)

Kad ga je videla prvi put, osetila je nešto posebno. Nije to umela nikom da objasni, a ne može ni danas

  • 1

Za ljubav ne postoje granice, to je odavno poznato. Ali ona je nekad toliko veličanstvena, da nije ni čudo što se događa samo posebnim ljudima, koji su u životu zaslužili mogo.

NAJROMANTIČNIJA PRIČA U ISTORIJI: Pozvao je broj koji je ljubomorni muž nažvrljao u toaletu i NAŠAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA! (FOTO)

ČUDO LJUBAVI: Našli su se posle petnaest godina, a onda su im se životi promenili IZ KORENA!

Erin i Konor su živ primer nezaustavljive ljubavi, prenosi 24 sata.

- Kad sam ga upoznala osetila sam da je on taj. Čim je otišao nazvala sam najbolju prijateljicu i našla se s njom na kafi. Tad nisam znala da joj objasnim šta se dogodilo, a ne mogu ni sad. Jednostavno smo se povezali - prisetila se Erin Roberts iz SAD-a dana kad je prvi put ugledala ljubav svog života, Konora.

Printskrin: YouTube/Glamour Magazine Printskrin: YouTube/Glamour Magazine

Erinin stariji brat Kelen Roberts pao je i udario glavom dok je bio na odmoru 2005. godine i na mestu poginuo. Imao je svega 22 godine.

S druge strane zemlje Konor Rabinović, koji je tad imao 17 godina, bio je na listi čekanja za novo srce. Njegovo bezbrižno odrastanje prekinula je strašna dijagnoza. Reklli su mu da će umreti brzo zbog genetske bolesti. Jedini spas bio je donor.

Na sreću, imao je istu krvnu grupu kao Kelen, čije je srce ubrzo zakucalo u Konorovim grudima.

Printskrin: YouTube/Glamour Magazine Printskrin: YouTube/Glamour Magazine

Posle oporavka, zanimalo ga je ko mu je spasio život, želeo je više da sazna o tom čoveku. Najpre je porodici poslao pismo u kojem je napisao kako bi voleo da ih upozna, ako i oni to isto žele. Zapravo, pismo je samo napisao, a poslali su ga iz Organizacije za doniranje organa. Naime, donor i onaj ko dobije organ ostaju anonimni sve dok jedni i drugi ne izraze želju da njihovi podaci budu otkriveni.

- Želeo sam samo da kažem njegovoj porodici koliko sam im zahvalan što sam dobio drugu priliku. Više od ičega, želeo sam da kažem Kelenu da neću propustiti priliku koju sam dobio zbog njegove velikodušnosti - ispričao je kasnije.

Printskrin: YouTube/Glamour Magazine Printskrin: YouTube/Glamour Magazine

Godinu dana posle transplantacije pokucao je na vrata porodične kuće Robertsovih, a na vratima se pojavila Kelenova sestra Erin. Zaljubili su se na prvi pogled.

- Njen brat mi je dao novo srce, a ona ga je odmah ukrala. Sećam se kao da je bilo juče. Grlio sam njene roditelje, ali gledao sam jedino u nju. Bila je prelepa - prisetio se.

- Uh, kakav trenutak! Presrećan sam što sam dobio drugu priliku za život, ali kad sam video oči Kelenove majke dok je privijala njegovu sliku uz grudi, poželeo sam da sam ja na njegovu mestu - dodao je.

Printskrin: YouTube/Glamour Magazine Printskrin: YouTube/Glamour Magazine

Nakon što je upoznao Erin, seli su i razgovarali satima.

- Izrađujem jastuke u obliku srca. Inače ih prodajem i doniram novac, ali dva koja sam izradila to veče još čuvam. Podsećaju nas koliko je život kratak. Svaki dan do kraja svog života želim da odmaram glavu na Konorovim grudima. Tako ću grliti čoveka svog života i slušati Kelenovo srce - ispričala je Erin.

Do 2012. godine su zbog školovanja živeli odvojeno, ali su koristili svaki trenutak da budu zajedno. Tada su odlučili da je vreme da se skrase u zajedničkom domu.

Pogledajte njihovu priču.

Pogledajte prilog i naučite kako da izaberete idealnog partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA