Počinje prijavljivanje MODNIH DIZAJNERA za Serbia Fashion Week, najveće modno dešavanje u Jugoistočnoj Evropi

Budite deo jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji! Neka Vaš rad zablista punim sjajem na pistama Serbia Fashion Weeka

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Prijava za učešće na Serbia Fashion Weeku, koji će biti održan od 07. do 13. novembra 2016. godine u Master centru Novosadskog sajma, zvanično je počela!

Dizajnerima Serbia Fashion Weeka pruža se jedinstvena prilika da prikažu svoje kolekcije na modnim pistama celog sveta!

SFW omogućio je brojnim domaćim dizajnerima da ostvare svoje snove i učestvuju na najprestižnijim Nedeljama mode. Posredstvom SFWa, naši dizajneri su se predstavili u Njujorku, Parizu, St. Peterburgu, Atini, kao i u Kini, Holandiji Belorusiji, Rumuniji i mnogim drugim Nedeljama mode.

Foto: Promo Foto: Promo

Tokom novembarskog izdanja Serbia Fashion Weeka, očekuje se oko 30.000 posetilaca, preko 50 dizajnera iz Srbije, regiona i sveta, dolazak novinara iz regiona, kao i najprestižnijih medija kao što su Vogue, Harper’s Bazar i mnogi drugi.

Budite deo jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji! Neka Vaš rad zablista punim sjajem na pistama Serbia Fashion Weeka.

Foto: Promo Foto: Promo

SVI ZAINTERESOVANI DIZAJNERI SE MOGU PRIJAVITI TAKO ŠTO ĆE SVOJ UPIT ZA UČEŠĆE POSLATI NA MEJL: serbiafw.designers@gmail.com

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA