Asics predstavio META RUN, svoju najbolju patiku za trčanje (FOTO)

Asics META RUN u sebi nosi 4 nova Asics patenta i još 10 vrhunskih tehnologija koje zajedno garantuju do sada neviđen doživljaj trčanja

  • 7

U prvoj specijalizovanoj prodavnici za trkače u Srbiji Run ’n More predstavljen je META RUN, najbolja Asics patika za dugoprugaško trčanje svih vremena.

 

Priliku da prvi isprobaju taj dugo očekivani model imali su upravo trkači, kojima su prezentovane sve prednosti tog modela. Asics META RUN u sebi nosi 4 nova Asics patenta i još 10 vrhunskih tehnologija koje zajedno garantuju do sada neviđen doživljaj trčanja.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

U izradi Asics META RUN modela korišćena je FLYTEFOAM – pena srednjeg đona, koja je 55% lakša od drugih pena koje se koriste u industriji, što patiku čini izuzetno laganom. U META RUN patikama primenjena je X-GEL, nova generacija čuvene Asics GEL tehnologije koja je unapređena i pozicionirana tako daje do sad najveću mekoću i udobnost.

 

Važnu ulogu igra METACLUTCH, posebno dizajniran deo koji „zaključava“ petu i fiksira nogu kako bi pri trčanju patika pružila stabilnost. MetaClutch u sebi sadrži memorijsku penu i svaki put kada se patika obuje on se prilagođava obilku noge.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Gornjište patike izrađeno je od JacquardMesh platna koje se prilagođava obliku noge dok u isto vreme ima posebno dizajnirane proreze koji propuštaju vazduh na mestima gde je nozi najpotrebnije da diše. U đonu patike nalazi se AdaptTruss karbonska šnala koja obezbeđuje fleksibilnost i stabilnost pri doskoku.

 

Asics META RUN dostupan je u Run ’n More shop-u, koji se nalazi u Uzun Mirkovoj broj 10 u Beogradu.

 

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA