HOROSKOP ZA 24. SEPTEMBAR: Ovnovi, ljubav je vaša mirna luka! Rakovi, čeka vas idealan dan!

Horoskop za subotu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas potpisivanje važnog ugovora ili uređenje poslovnog prostora. Možete da računate na pozitivnu komunikaciju sa bračnim partnerom koji vam pruža podršku. Dobro se osećate.

BIK

U pregovorima ste veoma uspešni. Koristite svoj prirodni šarm i harizmu kako bi impresionirali. Osoba rođena u vodenom znaku pokušava da vam se približi, iako je možda malo nevešta na rečima, na delima će vam pokazati naklonost. Izbegavajte cigarete.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Dolazite do novih rešenja za svoje polje finansija. Možete da očekujete poboljšanje u narednom periodu. Imate potrebu da ostvarite siguran i stabilan odnos sa osobom koja vam se dopada, ne želite prolaznu avanturu. Povećan apetit.

RAK

Možete da uživate u vikendu bez previše obaveza. Imate puno slobodnog vremena na raspolaganju. Veoma ste emotivni i ne stidite se da to pokažete. Očekuje vas veoma prijatna situacija sa voljenom osobom. Moguća je vrtoglavica.

LAV

Iskoristite svoje kreativne ideje kako biste poboljšali situaciju na poslovnom planu kao i svoju zaradu. Dopada vam se osoba koja je trenutno daleko od vas. To vas neće sprečiti da imate romantičnu komunikaciju sa njom. Skloni ste noćnom životu i alkoholu.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Nalazite se u veoma povoljnoj fazi za polje posla, možete videti pozitivne rezultate svog truda. Dopada vam se osoba rođena u znaku Raka sa kojom trenutno imate samo neki vid prijateljskog odnosa. Nema naznaka za probleme na ovom polju.

VAGA

Uskoro vam dolazi prilika da dobijete novo radno mesto, potruddite se da održite dobre rezultate na ovom polju. Ozvaničenje nove veze vam dolazi. Možete da očekujete pozitivne reakcije od strane vama bliskih ljudi. Prijala bi vam masaža.

ŠKORPIJA

Saradnja sa inostransvom vam se može višestruko isplatiti. Ukoliko planirate putovanje imaćete mnogo sreće i uspeha! Uživate u svojoj slobodi! Dobro se osećate u svojoj koži i ne planirate još dugo da da menjate svoj emotivni status. Čuvajte svoju jetru.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Ukoliko ste planirali da zatražite manju pozajmicu od vama bliske osobe, povoljan je dan za to. Nema potrebe da ljubomorišete zbog sitnica. Vama je voljena osoba oprostila i mnogo veće greške, ne zaboravite to. Mogući problemi sa urinarnim traktom.

JARAC

Dolazi vam prilika da prezentujete neke svoje ideje i da čujete šta vaše okruženje iskreno misli o tome. Nemate ni jedan problem na ljubavnom planu. Uspeli ste da usavršite odnos između vas i partnera. Uživate u ljubavi. Povedite računa o alergijama.

VODOLIJA

Iako je vikend počeo, vas očekuje mnogo poslovnih obaveza. Bićete maksimalno posvećeni tome. Zatvorili ste se u sebe i ne pokazujete dovoljno pažnje voljenoj osobi. Ona može misliti da vam nije dovoljno stalo. Moguća je lošija krvna slika.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Očekuje vas dan u kom možete biti maksimalno rasterećeni, bez poslovnih briga i obaveza. Sada je pravi trenutak da krenete u akciju i da osvojite osobu koja vam se dopada! Aspekti za ljubav su veoma povoljni! Manji problemi sa kičmom.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA