OVAKO ZVEZDE DRŽE DIJETU: Rijana pije pivo, Džej Lo obožava suši, Kim se davi u... (FOTO)

Nije lako slavnim ličnostima - vežbaju, odriču se hrane, ceo svet prati svaki njihov korak. Zato su u dijetu uvrstile antistres namirnce

  • 0

Obično ih viđamo na crvenom tepihu doterane i skockane do perfekcije  Ali sigurno postoji neki trik koji im omogućava da uvek izgledaju najbolje što mogu. Iako neke od njih povremeno pokažu da su zapravo obični ljudi. Recimo, kad piju pivo usred dijete.

 

GRAFITI, MODA I ROKENROL: Buntovna misica Andrea u Telegrafovom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

 

Na stranu čitavi galamurozni odredi stilista i savetnika, naporni režimivežbanja pod budnim okom instruktora i skupi tretmani lepote, mnoge zvezde za svoj izgled koji ih stavlja na A-listu duguju zapravo posebnom načinu ishrane.  To zbog čega se mnogima dopadaju Viktorija Bekam, Gvinet Paltrou i Žizel Bundšen zasluga je bezglutenske dijete - koju možemo nazvati dijetom zvezda.

 

Za sve one koji nemaju ličnog kuvara ili saldo u banci poput slavnih postoji mnogo jednostavnih načina da izbace gluten iz ishrane. a kao inspiracija im mogu poslužiti najlepše žene sveta. Predstavljamo vam sedam jednostavnih dijeta, koje će vam pomoći da prelomite i zaboravite na namirnice koje sadrže gluten.

 

KONAČNO PRAVA ISTINA: Treba li noge brijati uz ili niz dlaku?

 

Jedite zeleniš kao Žizel Bundšen

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Jedan od najpoznatijih Viktorijinih anđela, brazilska manekenka Žizel Bundšen i njen partner Tom Bradi na svom jelovniku nemaju neverovatno skupe namirnice - 80 odsto njihove dijete čini stari dobri zeleniš. Njihov kuvar Alen Kembel kaže da im se ishrana bazira na svežem povrću, isključivo organski gajenom, i na žitaricama poput integralnog pirinča, kinoe, prosa, te na pasulju...

 

U nastavku saznajte kako se hrani Viktorija Bekam.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA