HOROSKOP ZA 6. OKTOBAR: Jarčevi, šta vi hoćete od te osobe? Ribe, ne dižite ništa teško!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Moguće je da ćete imati neke komplikacije i otežanja na polju suda ili ako se bavite nekom papirologijom. Ukoliko ste ušli u flert sa osobom koja je nešto starija od vas, moguće je da su njene namere neiskrene. Povedite računa o svojoj jetri.

BIK

Zabrinuti ste za svoje finansije i može se reći da imate prilično dobar razlog za to. Tragajte za novim rešenjima. Prilično ste stegnuti i veoma teško pokazujete svoje emocije. Ako tako nastavite samo ćete udaljiti partnera od sebe. Mogući su problemi sa bubrezima.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Teško vam padaju nove obaveze koje vam se nameću, osećate da ste pod veoma velikim pritiskom. Voljena osoba ima ozbiljne planove za budućnost sa vama ali je pitanje da li razmišljate na isti način. Povedite računa o alergijama.

RAK

Brojne poslovne obaveze vas čine napetim i zabrinutim. Moguće je i da strahujete od mišjenja autoriteta. Dopada vam se osoba koja deluje prilično hladno i distancirano. Bez obzira na to, imate želju da joj priđete. Pad imuniteta je naglašen.

LAV

Nemojte da rizikujete na bilo koji način kada je u pitanju posao. Pokušajte da se držite osnovnih zadataka. Moguće je da ćete baš danas ući u emotivnu vezu koja može biti ozbiljna i trajna na duže staze. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Konačno ćete doneti neku veoma važnu odluku koja se tiče vašeg privatnog posla. Nakon toga, nema nazad! Otežani su odnosi ako ste u braku. Moguće je da ste i vi i partner preterano ponosni i da problemi proizilaze od toga. Problemi sa varenjem.

VAGA

Nepovoljan je dan za trgovinu, komunikaciju kao i za kraće poslovne puteve. Ne potpisujte ništa bez provere. Dolazi vam prepreka na ovom putu. Razgovori sa partnerom se uvek svode na iste teme. Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa.

ŠKORPIJA

Troškovi koji su pred vama mogu ozbiljno uticati na vaš materijalni status. Vreme je da stegnete kaiš. Nezadovoljni ste jer ne nalazite stabilnost na polju emocija tako lako. Čini vam se da je ljubav nedostižna i daleko od vas. Pazite šta jedete.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Ukoliko ste u mogućnosti, bilo bi poželjno da uzmete slobodan dan i da se ne opterećujete poslom previše. Rešili ste da prekinete neku emotivnu vezu. Rastanak vam ne pada ni malo lako, ali smatrate da je bolje tako. Nesvestica.

JARAC

Nemate sasvim jasnu sliku o aktuelnim dešavanjima što se ne može dobro odraziti na vaše poslovne odluke. Došlo je vreme da sami sa sobom raščistite kakve emocije imate i šta želite od trenutnog emotivnog partnera. Muči vas hronični umor.

VODOLIJA

Niste sigurni u iskrenost ljudi sa kojima ste okruženi na poslu i zato dobro proveravate sve informacije koje dođu do vas. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, morate biti veoma strpljivi da bi je osvojili. Povećajte unos minerala.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Ukoliko ste očekivali poslovno napredovanje, nećete biti zadovoljni. Današnji dan ne donosi lepe vesti. Moguće je da ćete imati javnu svađu sa voljenom osobom i da će vam ponos biti prilično povređen. Nemojte podizati težak teret.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA