≫ 

Dojim svoju decu jer sam LENJA! Umrećete od smeha kad budete pročitali iskrenu ispovest ove majke (FOTO)

Neko će reći da je neodoljivo iskrena, a neko da je totalno luda. Međutim, ova majka zna kako se živi život

  • 10

Šejni Arčer iz Kvinslenda je majka dvoje dece, koja je rešila otvoreno da progovori o razlozima zašto je izabrala da doji svoju decu. Kad čujete njene motive, "skroz će vas kupiti".

 

Kada vidite oko čega su se majke širom sveta udružile, biće vam puno srce

 

Nju je mama DOJILA do pete godine života! Ali, da li je to zdravo?

 

Mnoge majke odlučuju da doje svoju decu da bi uspostavile sa njima poseban odnos, ali Šejni je priznala da je to uradila iz totalno sebičnih razloga, piše Daily Mail.

 

Dojenje je odabrala kao najlakšu opciju za sebe, jer je skroz lenja. Još kad je rodila prvu ćerku, shvatila je da je ovo jeftinija varijanta, koja pritom garantuje da se sudovi neće isprljati.

 

- U poslednje vreme se stalno provlače teorije koje zastupaju tezu da je neophodno dojiti dete, odnosno da je prehrana na flašicu pravo zlo. Žene koje se odluče da ne doje svoje dete su bukvalno izložene teškim osudama - konstatuje Šejni.

 

Foto: Instagram/shaniarcher

Foto: Instagram/shaniarcher

 

Ona se ne slaže sa mnogim od ovih tvrdnji, jer smatra da je za dete jedna od bitnijih stvari da mu se majka dobro oseća.

 

Foto: Instagram/shaniarcher

Foto: Instagram/shaniarcher

 

Zbog toga je rešila da iskreno kaže kako se ona odlučila za dojenje i da time podrži žene koje iz različitih razloga odbijaju da hrane dete na sisu.

 

- Kada sam se porodila, stalno mi se dremalo. Jedva bih ostajala budna u periodu hranjenja deteta. Faktički sam spavala koliko i moja ćerka. Zamislite da sam u to vreme da perem i sterilišem flašice i čašice. Poludela bih. Samim tim, nisam morala mnogo da mozgam oko toga da li ću da dojim. Prosto se tako namestilo - objašnjava Šejni.

 

Foto: Instagram/shaniarcher

Foto: Instagram/shaniarcher

 

Gospođa Arčer još dodaje da svaka žena treba da prati ono što joj govori njen organizam, jer se upravo to na kraju ispostavi i kao najzdravija varijanta za dete.

 

- Niko ne sme da kaže da je veza između majke i deteta jedino u dojenju. Roditelji ste u svakoj sekundi, a ne samo kada je dete gladno. Postoji toliko mnogo načina da se pokažete kao majka, da ova stavka postaje gotovo zanemariva - posavetovala je Šejni žene preko svog bloga "Awkward Mummy".

 

Foto: Instagram/shaniarcher

Foto: Instagram/shaniarcher

 

Pogledajte kako najčešće pokazujemo deci iskrenu ljubav.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • *

    6. oktobar 2016 | 16:53

    Ja nisam imala mleko iako sam dala sve od sebe da ih dojim nisam uspela ni prvi ni drugi put, i sta onda ja nisam dobra majka?

  • Anakonda

    5. oktobar 2016 | 15:51

    Prvog sina sam dojila 13 meseci, školski, a drugog 3 godine...sa drugim je nekako opuštenije, i bezbrižnije.. Nema grča i stega

  • Luna

    5. oktobar 2016 | 13:37

    Sina sam dojila 2 godine iz vise razloga. Na prvom mestu zato sto je to najzdravija hrana za bebu, prakticnije je jer ne moram nocu da ustajem, podgrevam i perem flasice i mogu lepo da se naspavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA