Svi grudnjaci su vam iste veličine? Odmah kupite jedan za broj veći

Ne vidi se, a veoma je bitan. Kad je pravi, onda je presudan. Ne mora da bude nov, ali ni iznošen. Ni premali, ali ni preveliki. Taman. Šta je vama donji veš?

  • 0

Vaše gaćice i busthalteri trebalo bi da rade za vas, a ne protiv vas. Pogledajte na čemu sve žene najčešće greše kad je reč o kupovini, održavanju i nošenju donjeg rublja, pa ako se i vi prepoznate, lek za odvikavanje od jedne navike je - nova navika.

Kad budete videli kakav DONJI VEŠ su žene nosile pre 100 godina, biće vam drago što živite danas! (VIDEO)

Nemojte prati nijedan BRUS dok ne pročitate ovo!

Kad je reč o donjem vešu, mnogo je pitanja bez odgovora. Da li bi zaista tako često trebalo da proveravati da li bi trebalo (opet) menjati broj brusthaltera?

Kako da znate da je veš iznošen i da bi trebalo kupiti nov? Je li istina da ne smemo prati grudnjake ovako često?

Pošto smo su greške locirane - evo i rešenja. Proverite gde šta vi radite naopako jer put do sređenog ormana, a potom i do sređenih misli i života, počinje od sređivanja fioke s donjim rubljem.

Ili prevelike ili premale gaćice

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sve žene su pomalo nesigurne, pa vole da pokriju veći deo stražnjice jer misle da će u većim gaćama koje će sakriti nedostatke bolje izgledati. Zapravo, u manjim gaćicama zadnjica bolje izgleda. To ne treba da budu tange, već brazilski kroj, koji će, ma koliko se sićušnim činio, većini žena pristajati. Isprobajte i - prijatno ćete se iznenaditi. Ali - to ne znači nikako da treba da kupujete manji broj gaćica. Prodavačice kažu da žene to veoma često rade! Gaćice treba da vam budu udobne, da se ne urezuju u kožu i da vas nigde ne stežu. Koga briga koja veličina piše na njima?!

Loše održavate rublje

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Da li i vi donji veš ubacite u veš-mašinu sa svim ostalim prljavim stvarima koje su se nakupile tokom nedelje, pa se izvrti u centrifugi i stavite ga da se suši? Svi mi to radimo, ali pokušajte to da ne radite bar s onim najdražim i najskupljim komadima koje imate. Operite ga na ruke i nemojte ga vešati već ga položite na sušilicu. Duže će vam trajati i bolje vam služiti. Grudnjake nemojte prati prečesto, ali ni preretko - na svakih nekoliko nošenja.

Svi grudnjaci su vam iste veličine

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Onda ste zaboravili na nešto jako važno - veličina vaših grudi se tokom mesečnog ciklusa menja - pa kako onda mislite da je jedna veličina grudnjaka dobra za različite veličine grudi? Uložite u grudnjake različitih veličina koje ćete nositi u skladu s veličinom grudi - napravićete i sebi i grudima veliku uslugu!

Birate grudnjak po lepoti, a ne kakav vam treba

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Radije ćete se celog dana stiskati i mučiti se s grudnjakom koji vam je lep, ali vam nikako ne odgovara, umesto da kupite onaj koji će vam zaista pomoći u životu? Nemojte to više raditi - vaš brusthalter mora zaštititi mišiće na koje su vaše grudi pričvršćene, a jednom kad oni popuste, teško ćete ih ponovo dovesti u top-formu.

​Ne samo premali grudnjaci premalih korpi već i oni prelabavi na leđima mogu vam naneti istu štetu. Neka vam grudnjak bude čvrst (ne da vam se urezuje u kožu!) i stabilan.

Predugo nosite isti grudnjak

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Znamo da će vas ovo protresti, ali moramo da vam kažemo: ako imate svoj obožavani brusthalter koji nosite u svim prilikama i koji vam je udoban i ide na sve - trebalo bi često da kupujete isti takav. Naime, ako ga stalno nosite, a samim tim i često perete, on neće moći dugo da izdrži - naramenice će u jednom trenutku biti olabavljene, korpe će se izobličiti... iako vi to možda nećete videti. Stručnjaci kažu da bi te grudnjake trebalo menjati na svaka dva meseca.

Nemate dovojno veša

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Uveče dođete s posla, skidate grudnjak i perete ga da bi vam ujutro bio suv kako biste mogli da ga obučete? I tako na nekoliko dana? Očito nemate dovoljno veša i zaista bi trebalo da uložite u njega. Treba da nosite isti grudnjak najviše nekoliko dana i da ih menjate kad god je moguće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA