Naslovna strana o kojoj se priča: Jelena Đoković iznad Ekvadora (FOTO)

Supruga najboljeg tenisera planete podelila iskustva iz Južne Amerike, gde je kako kaže pronašla mir

  • 26

Ovog leta Jelena Đoković otišla je na sasvim drugačije letovanje u Ekvador, a mediji i fanovi širom sveta pitali su se pune dve sedmice gde je nestala i šta je to zaista tražila u dalekoj, nepristupačnoj zemlji.

LUDAJA DIJETA: Jedite bundevu sedam dana, smršaćete tri kilograma

Jelena je sada za magazin Original do detalja opisala šta je doživela u Vilkabambi ili Dolini dugovečnosti, gde je živela u dve komune.

Privuklo je što se ljudi u komuni ponose životom u skladu sa prirodom, odnose se s ljubavlju i poštovanjem prema svima - uključujući i došljacima poput nje.

- Poželela sam da budem u prirodi, bez tereta imena i očekivanja. I to sam i pronašla. Imala sam dovoljno vremena da radim na sebi, svojim verovanjima i stavovima, da se naspavam, pročitam mnoštvo knjiga i napunim baterije, i vratim se puna ljubavi i energije koju sada nesebično delim sa svojom porodicom - kaže supruga najboljeg svetskog tenisera.

Tipičan dan jednog meštanina u Dolini dugovečnosti svodi se na rad u bašti i polju, i oko kuće. Neki uzgajaju kokoške, koze, krave. Pre godinu i po dana uveli su bežični internet u selo, ali nisu previše opsednuti događajima iz sveta. U takvoj sredini - Jelena je našla sebe.

- Svuda sa sobom nosim mir koji sam pronašla na ovom putovanju i sada ga mogu pronaći svuda; u svakom gradu, selu i državi. Jer moj mir živi u meni i zavisi od mene. Želim to i svima vama. Što pre pronađemo način da budemo u harmoniji i ljubavi sa nama samima, to ćemo lakše i lepše moći da živimo i sa drugima - rekla je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA