Taksi koji će ulepšati vas i vaš dan: SERBIA FASHION WEEK BG TAXI STARS!

Između 23. i 27. oktobra, zaustavite obeležen modni taksi, koji će se nalaziti na ulicama Beograda, provozajte se do željene destinacije besplatno, izađite iz taksija kompletno našminkane i uživajte u poklonima

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nežnijeg pola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonom od kozmetičke marke Golden Rose.

ANNA FENDI dolazi na Serbia Fashion Week!

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste "jurile taksi" po Beogradu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Facebook stranicu Serbia Fashion Weeka na kojoj ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Foto: Promo Foto: Promo

Već od 7. novembra očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu Jesen/zima koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 7. do 12. novembra, uživaćemo i u drugim segmentima mode – u Design Weeku, edukativnih konferencijama, svečanoj dodeli nagrada - Fashion Awards, show roomu i mnogim drugim.

Ulaznice za Serbia Fashion Week mogu se nabaviti u svim prodajnim objektima Gigstixa ili putem njihovog zvaničnog veb sajta.

Detaljnije informacije na www.serbiafashionweek.com ili www.facebook.com/serbiafashionweek.

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA