≫ 

HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR: Rakovi, imate pomoć prijatelja! Jarčevi, klonite se haosa!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 1

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Potrebno je da se više pokrenete ako želite da realizujete brojne planove koje imate u svojoj glavi. Moguće je da niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi i da će to u nekom trenutku da vam se obije o glavu. Izbegavajte preteran unos slatkiša.

BIK

Možete da očekujete da ćete veoma lako rešiti sve nagomilane sitne obaveze koje čekaju na vas. Možete da očekujete da ćete imati veoma lepe trenutke sa voljenom osobom i da ćete zajedno uživati u romantici i nežnostima. Mogući su problemi sa crevima.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Rešili ste da ovaj dan posvetite analizi poslovnih dešavanja, kako biste znali koje sledeće korake da napravite. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete razgovor sa partnerom na temu proširenja porodice. Prilično ste napeti i pod stresom.

RAK

Uspećete da realizujete svoje planove uz pomoć neke važne osobe koja vam pruža podršku. Zahvalni ste joj. Očekuje vas prilika da sa osobom sa kojom se viđate ozvaničite vezu. Moguće je da ste na pragu nečeg ozbiljnog. Problemi sa bolnim kolenima.

LAV

Mogli biste veoma lako da čujete neke pogrešne informacije koje vas neće obradovati previše. Očekuju vas manje svađe i prepirke sa voljenom osobom. Odnos između vas dvoje nije baš sjajan. Ako želite da se stanje popravi, trebali bi da se potrudite. Mogući problemi sa jetrom.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Vi svoj posao radite sa puno ljubavi i posvećenosti baš iz tog razloga ostvarujete izuzetno dobre rezultate. Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će biti vaša velika ljubav i podrška u budućnosti. Problemi sa reumom su mogući.

VAGA

Moguće je da se dvoumite između dva različita posla i da niste sasvim sigurni koji bi trebali da odaberete. Voljena osoba vam zamera mnogo stvari i vreme je da se suočite sa svojim greškama. Na početku će boleti ali će dati rezultate. Problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Dolazite do velikog napretka na poslovnom planu! Sada vas više ništa ne može zaustaviti! Ne dopada vam se to što voljena osoba ne pokazuje dovoljno tolerancije i razumevanja u odnosu sa vama. Povedite računa o osetljivom grlu.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Zadovoljni ste sa onim što imate i zahvalni ste na tome. Želite da ostanete na svom radnom mestu na duže staze u budućnosti. Potrebne su vam emotivne promene kako biste ponovo imali motivaciju i više volje za životom. Izbegavajte preterano fizičko opterećenje.

JARAC

Moguće je da ste napravili neku pogrešnu procenu i da sada zbog toga trpite određene gubitke. Niste sigurni kuda vodi veza u kojoj ste trenutno. U nekim trenucima vam se čini da nećete još dugo ostati zajedno. Sklonost ka depresiji.

VODOLIJA

Možete da očekujete da će vam neko od bliskih kolega uzvratiti dobro delo i uslugu koju ste mu nekada učinili. Maštate o osobi koja vam se dopada i imate želju da provodite što više vremena sa njom. Tražite način da joj priđete. Problemi zbog nedostatka sna.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Tokom današnjeg dana možete biti prilično pasivni jer nemate previše obaveza. Uživajte u slobodnom vremenu. Osoba koju ste nedavno upoznali je ostavila veoma moćan utisak na vas i sada neprestano mislite na nju. Dobro se osećate danas.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • orao nije pao

    27. oktobar 2016 | 15:21

    Klonim se ja haosa, al' neće on mene! Od depresije ni "d".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA