≫ 

KAŠIKA koja toliko olakšava život, da ćete poželeti da je odmah nabavite (VIDEO)

Kako god da ste do sada zamišljali kašike u budućnosti, u njoj one definitivno neće biti oble i udubljene, već ravne kao lenjir. I bar četiri puta korisnije

  • 1

Da,  ovo je kašika budućnosti! Skroz je ravna i na njoj su iscrtane mere. Smislio ju je Raul Agarval i on veruje da je to jedina kašika koja će vam uskoro biti potrebna za kuvanje jer s njom možete mnogo više nego što ste mogli sa dosadašnjim kašikama ili kutlačama.

JESTIVE KAŠIKE? Zvuči šašavo, ali će vas oduševiti! (VIDEO)

Ova kašika će promeniti život milionima ljudi (FOTO) (VIDEO)

Osnovna karakteristika kašike "Polygons" je to što menja oblik. Može se presaviti, na sebi ima iscrtane mere i sav sadržaj se može iz nje izliti, a opet će se iz nje teško nešto prosuti ili proliti. Njome možete mazati i hleb, a pritom se lako pere. Urađena je u dve veličine, a zovu je i 4 u 1 kašika jer se može presaviti u četiri veličine koje su ujedno i mere.

Pogledajte kako izgleda nova moćna kašika u videu:

Kašiku je 2014. izumeo Raul Agarval, pronalazač, dizajner i učitelj. Dok je studirao dizajn na jednom fakultetu u Indiji, profesor mu je dao savet da ispituje dizajn predmeta koji su dostigli svoj vrhunac evolucije. Na primer - kašiku. Od tada je Agarval počeo da traži toplu vodu i veruje da ju je našao.

Ovaj izum je predstavljen na jednom veb serveru za kreativne projekte, a uskoro će moći da se naruči u dve veličine iz bilo kog dela sveta.

A evo videa kako da napravite kutiju za bombone - sigurno će vas inspirisati da budete kreativni:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA