≫ 

HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR: Ovnovi, pazite se tračeva! A vi, Škorpije, ne flertujte baš sa svakim!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekuju vas nove vesti u vezi sa poslovnim napredovanjem. Mogući su i neki tračevi na poslu. Pokušavate da skrenete pažnju voljenoj osobi da je ladna prema vama. Deluje vam da ona jednostavno nema sluha za vaše potrebe. Ukočenost.

BIK

Od vas se očekuje da ponovite neki uspeh koji ste ostvarili na poslovnom planu, samo sada pod drugačijim okolnostima. Dopada vam se osoba koja je spremna za ozbiljnu i stabilnu vezu. Očekuju vas lepa dešavanja sa njom. Odlično se osećate!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANAC

Postepeno dolazite do mogućnosti da stabilizujete svoje polje finansija. Očekuje vas uspeh na ovom polju. Ukoliko ste se upustili u tajnu vezu sa nekom starijom osobom, tu se veoma lako mogu razviti i prave emocije. Imate jak i otporan organizam.

RAK

Obnavljate poslovni ugovor koji vam je važn ili potpisujete nešto što ste već dugo unazad očekivali. Povoljan je dan ako ste u braku, zajedno sa voljenom osobom ćete se prisetiti nekih boljih, starih vremena. Povedite računa o svojim bubrezima.

LAV

Pred vama su ozbiljne poslovne dužnosti i odgovornosti, ali nećete imati problem da sve ispoštujete. Ukoliko je vaša emotivna veza upala u kolotečinu ne bi trebalo da očajavate! Moguće je da je to samo zatišje pred buru! Povećajte unos vitamina.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Očekuje vas mogućnost za dobitak na sreću ili ćete dobiti neki novac na koji ste čekali duže vreme unazad. Veoma povoljna emotivna situacija vam unosi dobro raspoloženje. Volite osećaj sigurnosti koji imate pored svog partnera. Oči su vam osetljive.

VAGA

Moguće su vesti o nasledstvu ili nekim drugim rešenjima koja se tiču nekretnina i zemljišta, lokala itd. Povoljan je dan za one koji su u braku. Ako ste slobodni, zanimljiv susret se može desiti sa osobom koju poznajete još iz detinjstva. Problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Poslovna komunikacija vam je danas jako važna, pa se potrudite da se jasno i direktno izjašnjavate. Važite za osobu koja je sklona flertu i kada je zauzeta i kada nije. Mogući su problemi sa partnerom zbog tračeva. Bolovi u grlu.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

STRELAC

Možete da se nadate značajnom poboljšanju finansijske situacije. Očekivana uplata će vam leći na račun. Niste preterano zainteresovani za kompromise i za to da se žrtvujete zarad partnera, ne zanimaju vas komplikovane veze. Pojačan apetit.

JARAC

Sve zavisi od odluka koje danas budete doneli. Moguće je da ćete rešiti neki problem iz prošlosti. Otvoreno i jasno pokazujete svoje emocije voljenoj osobi u nadi da će se ona naći pored vas u teškim trenucima. Moguće je da ste malaksali.

VODOLIJA

Tačno znate koji su vaši ciljevi i nećete odustati sve dok se ne budete izborili za njih! Veoma ste uporni. Dopada vam se osoba koja je jako daleko od vas ili imate partnera pored sebe, a maštate o nekom sasvim drugačijem. Nesanica je moguća.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Dolazi vam očekivana podrška na polju posla. Možete da se oslonite na neke stare prijatelje i saradnike. Opušteni ste i veseli, spremni za druženje i nova poznanstva. Pred vama je veoma zanimljiv dan. Povećajte unos magnezijuma.

Astrolog: Ruža Ružanović

Odgovori na ova četiri pitanja će vam reći sve o vama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA