≫ 

HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR: Bikovi, mnogi mole za vašu pažnju! Vage, prilično ste uporni!

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekujete od sebe mnogo više nego što drugi očekuju od vas. Nadate se da ćete ostvariti veliki poslovni uspeh. Trenutno se bavite preispitivanjem svojih emotivnih potreba i analizirate neka dešavanja iz prošlosti. Skloni ste prejedanju.

BIK

Tokom današnjeg dana vas ne očekuju važna dešavanja na poslovnom planu, niti veće promene. Može se lako desiti da uđete u konflikt sa voljenom osobom ako budete rekli nešto nepromišljeno. Čuvajte se u saobraćaju, mogući su problemi sa koncentracijom.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Moguće je da razmišljate o promeni posla, jer imate utisak da se na trenutnom radnom mestu samo vrtite u krug. Postoji osoba koja vam se mnogo dopada i pokušavate da joj se približite na sve moguće načine. Moguća je povišena temperatura.

RAK

Uspeli ste da prevaziđete neke poslovne prepreke kao i da pobedite konkurenciju i dobro se osećate zbog toga. Ukoliko ste u braku, mogući su problemi sa vašom ljubomorom i nepoverenjem prema partneru. Moguće su tegobe vezane za nesanicu.

LAV

Ukoliko se bavite trgovinom, možete da očekujete povećan obim posla danas kao i jako dobru zaradu. Vreme je da i vi i vaš partner zrelo pogledate na neke stvari i da se potrudite da menjate ono što vidite da ne valja. Stres vam može naškoditi.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Možete da očekujete uspeh u novim poslovnim poduhvatima, ako ste poslušali svoje ideje i instinkte. Možete da očekujete veoma pozitivnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Bližite se ulasku u vezu sa njom. Puni ste energije!

VAGA

Veoma ste uporni u svojoj nameri da dođete do poboljšanja zarade. Možda ćete potražiti i dodatni posao. Moguće je da voljena osoba ima neke pritužbe na račun vašeg ponašanja i da joj smeta to što ste uvek vi u centru pažnje. Ne osećate se dobro.

ŠKORPIJA

Vreme je da neke račune izmirite i da se pozabavite problemima iz prošlosti koji vam sada kucaju na vrata. Očekuje vas veoma lep dan sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Uživaćete u romantici. Povedite računa o hormonima.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Očekuje vas veoma povoljan dan, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Možete da se nadate ozbiljnijim pomacima. Sve ono što vam je potrebno ste uspeli da pronađete pored svog partnera. U ljubavi je stanje stabilno. Povedite računa o ishrani.

JARAC

Ostavljate jako dobar utisak u poslovnim pregovorima kojima ste se posvetili. Za sada vam sve ide na ruku. Uspeli ste da se opustite pored novog partnera i da mu dopustite da vas malo bolje upozna. Uživate u lepim trenucima. Povedite računa o disajnim putevima.

VODOLIJA

Očekuje vas priliv novca koji će vam rešiti mnoge probleme. Možete da se nadate velikom olakšanju na ovom polju. Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi i važno vam je da joj ugodite. Nadate se da ćete dugo biti zajedno. Pojačan apetit.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Povoljan je trenutak za to da uzmete slobodan dan i da se malo distancirate od poslovnih obaveza. Možete da očekujete uzvraćenu ljubav od strane osobe prema kojoj gajite emocije. Slobodno napravite sledeći korak. Nizak pritisak vas može mučiti.

Astrolog: Ruža Ružanović

Ovaj test može da vam promeni život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA