URNEBESNI ZAKONI O SEKSU: Nasmejaće vas šta je sve u svetu kažnjivo

Ljudi su oduvek imali čudne seksualne prohteve, a to dokazuju čak i neki antički zakoni. Ništa se do danas nije promenilo

  • 5

Jedna ekipa mladih internet heroja prikupila je sve čudne zakone o seksu sa raznih strana sveta na jednom mestu, a mi vam predstavljamo neke od najzanimljivijih. Neki su zastareli, drugi se uglavnom ne sprovode, ali svi odreda su veoma smešni.

Ona ima najjači posao na svetu! Ubedljivo (VIDEO)

BAKA LENA IMA 89 GODINA I REŠILA JE DA OBIĐE CEO SVET: Ovo je priča žene koja je preživela rat i glad, a ipak nastavila svoje putovanje (FOTO)

Pored prozora samo u odeći

U Singapuru, ako se pojavite goli u privatnom prostoru "izloženom javnosti" počinili ste krivično delo. U Kini pak žene ne smeju da hodaju gole u hotelu, naravno osim u kupatilu.

Višestruki seks sa životinjama

U Poljskoj je navodno bilo moguće dobiti metak u glavu za seks sa životinjama, ali samo ako ste to učinili tri puta.

Korišćenje pikantnih sosova

Sedamdesetih godina prošlog veka zatvorenici u peruanskim zatvorima za kuvanje nisu smeli koristiti pikantne začine. Vlasti su se pribojavale kako bi im afrodizijački efekat mogao previše pojačati seksualne želje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Masturbacija u javnosti

"Oni koji namerno i eksplicitno pokažu nemoralno ponašanje biće kažnjeni sa dve godine i osam meseci zatvora", navodi se u članu 281 indonezijskog nacionalnog zakona, piše Independent.

Gubljenje nevinosti bez svedoka

Sudeći po izvoru, u mnogim gradovima u Kolumbiji majka mora da bude svedok seksualnom činu prve bračne noći. Šta se dogodi u suprotnom, nije poznato.

Preljuba u Grčkoj

Ako je čovek u staroj Grčkoj proglašen krivim za preljubu, navodno ga je čekala kazna uklanjanja stidnih dlaka i guranje rotkvice u anus.

Zaštićeni mužjaci

U Libanu je zabranjen seks sa muškim životinjama.

Ko ZGAZI PUŽA, kazna - 1.200 dinara, za ubijanje MRAVA - 40.000! Ovo su sve BIZARNE KAZNE IZ SRPSKOG ZAKONA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    30. novembar 2016 | 14:12

    Grci su pobedili sa rotkvicama... :)

  • Acko

    30. novembar 2016 | 14:59

    ..na nekim prostorima Balkana,majka mlade je morala da ispita sexualnu moć budućeg mladoženje..!

  • BASA

    30. novembar 2016 | 14:52

    Toga ima i kod nas u " Niskom okrugu " ! Mladenci kada odu u sobu , svi osluskuju , I kada se cuje , vristanje ili krik mlade , znaju da je postala zena ! Ujutru , kada mladenci ustanu , Mlada stavlja carsav da se susi jer na njemu se vide znaci , vlaga , krv , da je postala zena ! Tada se pije kafa i nazdravlja , za uspesan i srecan zivot sa mnogo dece !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA