≫ 

Kakvo muško telo žene zaista žele, a ne misle na pločice (VIDEO)

Svaka žena uzdahne kad vidi mišićavo muško telo. A da li je to u skladu sa onim što kažu njen mozak i njeno srce, videćete u ovom eksperimentu

  • 3

Kakvo telo ima savršen muškarac? Šta žene, dođavola, žele? Je li uzalud ubijanje od vežbanja u teretani? Da li se rodio muškarac koji bi ženama ugodio? Ovo je ponekad zaista misterija. Za neke žene svi su u igri, a nekima nijedan ne valja.

Da li muškarci DANAS više vole debeljuce ili mršavice? (VIDEO)

Evo koliko muškarcu treba vremena da vas pogleda pravo u grudi! (VIDEO)

Ekipa Daily Maila odlučila je da napravi mali eksperiment i u pomoć su pozvali tri frajera i 10 devojaka koje su nosile posebne naočare koje su merile vreme zadržavanja pogleda na svakom od njih trojice.

Jedan frajer je bio mišićav, drugi visok, dečačkog izgleda, a treći istetoviran i vitak, te malo dlakaviji od prethodna dva. Sva tri muškarca bila su samo u gaćama i prepustila se posmatranju žena koje nisu odgovarale na nikakva pitanja, nego su ih samo posmatrale, a kamera na naočarima merila je sekunde zadržavanja ženskih pogleda na njihovim telima.

Rezultati su iznenadili: devojke su najkraće posmatrale mišićavog frajera - tek sedam od 30 sekundi, a najvišeg, dečački građenog frajera gledale su čak 15 od 30 sekundi.

Ekipa je rezultate prikazala i u procentima, te došla do zaključka da mišićavi frajeri privlače 29 odsto žena, vitki i istetovirani njih 31 odsto, a apsolutni pobednici su viši frajeri dečačke građe koji su privukli 40 odsto ženskih pogleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CM

    2. decembar 2016 | 11:07

    Ja uzdahnem kad mi neko privuce paznju inteligencijom, harizmom, humorom, dzentlmenstvom. Sirove mase ima svuda kolio hoćeš. Svako moze da nabilduje misice a mozak tesko.

  • Maradona

    2. decembar 2016 | 11:25

    Pa kad su uzeli 10 gaborki

  • Hm hm

    3. decembar 2016 | 22:58

    Ja uzdahnem kada vidim telo onog Rusa koji kuca eksere dlanom. E ono je savrsena gradja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA