≫ 

Zašto se muškarci toliko pale na haltere?

Kada žena stavi haltere, ima samu jedno na umu. Kad muškarac vidi haltere, pomisli na ono što je žena imala na umu kad ih je montirala

  • 7

U vreme praznika ljudi se nekako opuste i uživaju u svemu, a posebno im zadovoljstvo donosi uživanje s partnerom. A ta uživancija može biti potpuno čarobna i veoma posebna uz jedan detalj - samo za njegove oči...

Stopala, grudi, kosa, pirsing... Ovo su OSAM NAJČEŠĆIH SEKSUALNIH FETIŠA!

Da li je zdravije spavati u gaćicama ili bez njih?

Žene su svesne kako na muškarca utiče pogled na njihova obnažena tela, ali svesne su i da tom potpunom obnaživanju prethodi golicanje i provokacija mašte. Svila i čipka njihove partnere lagano raspaljuju, ali halteri i samodržeće čarape predstavljaju fosfor na šibici i glavno oružje ženskog zavođenja!

Pogled na ženu u halterima oduvek je izluđivao muškarce, a tako je i danas. Žene vole da ih nose, a muškarci vole da ih skidaju. Halteri obično idu u paketu sa tanga gaćicama i samolepljivim čarapama - pa uzbuđenje samo raste. Do usijanja.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Žene više vole običan, pamučni i udoban veš, i to je istina. Ali u onim posebnim prilikama obožavaju da ih nose. Tvrde da se zbog njih osećaju nekako drugačije, uzvišeno i seksi. Pritom, čarape koje halteri pridržavaju zapravo su veoma praktične - kada se jedna pocepa, ne treba menjati i drugu.

A zašto ih muškarci vole?

Oni vole lep i seksi veš na svojim partnerkama. A halteri su, po njihovom mišljenju, nepravedno zapostavljen, ali izuzetno senzualan komad veša.

Sama pomisao da žena nosi haltere, da ih namešta, muškarcima ubrzava puls i rasplamsava maštu, pogotovo zato što znaju da ih žene nose uglavnom zbog njih.

Takođe, iz muške perspektive halteri su ušteda vremena - nema gornjeg dela čarapa, nema otkopčavanja... zapravo, najveći broj muškaraca nema pojma kako se to uopšte radi.

Foto: Tumblr.com Foto: Tumblr.com

Ukoliko im haltere još pokažete uz zavodljivi "striptiz", i neku erotičnu muziku, zanemeće. I teško će da vaš šou odgledati do kraja.

A ako mu u halterima pripremite večeru, servirate omiljeni kolač ili zaplešete u krilu...

I još nešto. U jednom istraživanju koje su sproveli proizvođači donjeg veša u Francuskoj, haltere su i muškarci i žene proglasili nejseksepilnijim komadom rublja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    8. decembar 2016 | 19:39

    Istina

  • King

    8. decembar 2016 | 22:57

    Najjači fetiš za koji znam su zenske carape! Toppp

  • jasmina

    18. decembar 2016 | 12:47

    Moj momak se jako pali na najlonke i haltere, čak i on ponekad obuće . Meni nesmeta i u suštini me to uzbuđenje jako raduje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA