Pop zvezda Sara Jo poziva fanove na druženje u Shopping centru Karaburma!

Najsrećniji fanovi imaće mogućnost da osvoje karte za premijeru predstave "Pepeljuga" u kojoj Sara tumači naslovnu ulogu

  • 3

Mlada muzička zvezda Sara Jovanović, biće gost Shopping centra Karaburma u subotu, 10. decembra, gde će se od 17 do 19 časova, družiti sa fanovima. Popularna Sara Jo deliće autograme, fotografisati se, ali i upoznati svoje obožavaoce sa novinama u muzičkoj  karijeri i još jednom glumačkom iskustvu.

Harizmatična, pozitivna i svoja, Sara Jo pleni sjanim glasom od kako se pojavila na našoj muzičkoj sceni. Talentom, ali i posebnim modnim stilom  privukla je armiju mladih fanova. Svestrana mlada zvezda bila je deo animiranog filma "Kod kuće" i predstave "Crvenkapa", a trenutno priprema novu ulogu u predstavi "Pepeljuga".

- Probe su u toku, premijera se bliži, imam pozitivnu tremu, ali i pored toga volim da se sretnem sa svima onima koji  prate ono što radim i kojima se to dopada. Dođite u Shopping centar Karaburma da se zabavimo, bolje upoznamo, pričamo o muzici i mogim drugim lepim stvarima -  rekla je Sara.

Foto: Promo Foto: Promo

Shopping centar Karaburma, u novu godinu ulazi renoviran, modernizovan i osvežen novim sadržajima koji nude radnje kao što su Gigatron, Trefolino, knjižara Vulkan, Svilanit. SCK karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova poput C&A, Roda, DM drogerija, Forma Ideale, Takko, Sport vision, JYSK, Deichmann, kao i mnogi drugi. Svi posetioci imaju na raspolaganju besplatan parking sa kapacitetom za više od 450 vozila.

Foto: Promo Foto: Promo

Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma ističe zadovoljstvo novim izgledom Centra, kao I sadržajima kojima je on obogaćen

- Pristupačne cene i raznovrsnost brendova je ono o čemu smo uvek vodili računa, a sada smo život Centra obogatili i raznim zabavnim sadržajima. Prošlog vikenda nam je u gostima bio jedan od najpopularnijih srpskih youtube-ra, Serbian. U subotu očekujemo odličnu atmosferu i sa sjajnom Sarom Jo. I to nije sve, do kraja decembra, a u duhu praznika, našim potrošačima spremili smo niz lepih iznenađenja - rekao je Raičević.

Na poslednjem spratu Shopping centra Karaburma smešten i salon Forma Ideale, koji svakog dana od 9 do 21 čas posetiocima nudi širok izbor pločastog i tapaciranog nameštaja za opremanje doma.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA