≫ 

Ako uradite ovih 7 stvari, možete da imate muškarca kog god poželite

Sve ili skoro sve u životu vam je potaman, osim jedne stvari - hoćete da volite i da budete voljeni. Ali čim nađete momka, nešto krene pogrešno i veza pukne

  • 4

Ustajete svakoga jutra rano, ispijate jaku kafu i jedete ovsenu kašu pre nego izađete iz kuće. Na posao stižete 15 minuta ranije, a raspored vam je toliko sabijen da bi sve moglo da se raspadne ukoliko samo jedna sitnica ne krene po planu.

7 svađa u kojima muškarac uvek izgubi!

SEKSI BONTON: Džentlmen ZNA da otkopča brus, a dama NIKAD ne priča o penisima!

U vašoj duši tinja vatra. Vi se savršeno nosite sa svetom u toku dana, ali tako je je kad padne noć. Osvajate svaki prostor u koji uđete, dok govorite, svi pomno slušaju svaku vašu reč, a na kraju svakoga dana morate da budete uvereni da ste precrtali sve sa spiska.

Ne stajete čak ni kada ostvarite sve što ste zacrtali, već u punom gasu na vrtoglavim stileto štiklama nastavljate dalje. Svojom ličnošću savladavate sve prepreke koje vam se ukažu na putu kojim vodite svoju karijeru...

I dok dostižete vrhunac na poslu, ne shvatate zašto ne možete da postignete bar delimični uspeh kada je reč o vezama i muškarcima. Između njih i vas se uvek ispreči vaš posao.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

A to je jedina stvar koju želite a koju ne možete da dobijete. Možda zato što nešto radite pogrešno? Prostudirajte ovih sedam stvari, možda odnos sa posla nesvesno prenosite i na osobu sa kojom ste u vezi.

1. Ne smete ga kontrolisati

Muškarac ne sme biti deo vaše dnevne agende. Zaboravite na planer, pustite svog dragog da sobodno diše. Malo misterije, neizvesnosti i uzbuđenja mnogo će značiti.

2. Pustite ga da vodi na početku

Ako ga isprepadate, to će biti isto kao da ste ga kastrirali. Uvalite se u sedište iza i pusite ga da on vodi priču, bar dok se za vas emotivno ne veže. On mora da razvije osećaj da je tu za vas. Budite strpljivi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

3. Ne trudite se da rešite njegove probleme

Iako ste u stanju da rešite probleme na poslu, da daste savet članovima porodice i prijateljima, ne pokušavajte da rešite probleme svog partnera ukoliko od vas nije zatražio pomoć ili savet. Slušajte ga i pokušajte da ga prihavtite u paketu sa problemima koje ima.

4. Prihvatite da mu niste šef

On vas nije unajmio da biste ga vezali. Vi ste tim, ravnopravni ste u svemu - kad idete u šoping, kada spremate večeru ili planirate vikend. Vaša veza uključuje i vaše i njegove stavove. U vezi niko ne sme da dominira.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

5. Zadržite privatnost vašeg finansijskog statusa

Ukoliko je vaš račun u banci superiorniji u odnosu na njegov, pustite ga da se oseća kao muškarac. Vaši prihodi se ne smeju odražavati na vaš odnos. Ljubav je besplatna. Ne zatrpavajte ga poklonima, možete ga postideti. Ljubav nije takmičenje ko ima više, neka se imperija vaše veze bazira na bogatstvu nematerrijalnih davanja.

6. Slavite njegove uspehe, i velike i male

Svaki njegov uspeh - i pobedu njegove ekipe u košarci, kao i bonus koji je dobio na poslu - morate da priznate i proslavite. Njegova postignuća su podjednako važna kao i vaša. A najvažnije je da podržavate jedno drugo jer će vas to zbližiti i učvrstiti vašu vezu. Život je slavlje malih stvari.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

7. Poštujte mir i ritam njegove komunikacije 

Ukoliko mu pošaljete poruku od nekoliko rečenica, a dobijete odgovor od tek nekoliko reči, to nije razlog da planete. Isto kao što u običnom razgovoru ne treba da očekujete da će on reći ono što vi mislite niti da će uraditi ono što mislite a ne kažete. U komunikaciji među ljudima nema prostora čitanju misli niti očekivanju da neko komunicira na isti način kao vi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA