Veliki godišnji horoskop za 2017: Lavove čekaju teške odluke, a Ribe moraju da promene jednu stvar ako žele ljubav

Mnogi ljudi veruju u to da ako im godina počne dobro da će takva biti i u nastavku. Zato je jako važno šta su vam zvezde spremile za narednu godinu na polju ljubavi i posla

  • 0

Saznajte kako su se planete i zvezde rasporedile u odnosu na vaš horoskopski znak i šta vam spremaju za ovu godinu.

Ovan

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Posao

Nešto ćete morati da žrtvujete ove godine, a to ćete najverovatnije biti vi sami. Budite spremni na promene koje će se pozitivno odraziti na posao koji želite da radite. Ako ne dobijate pohvale koje zaslužujete, sada je pravi trenutak da napravite i sprovedete plan. nestabilnost nije loša, čak iako vam deluje zastrašujuće. Pokušajte da pravite isplanirane rizike, ali pažljivo birajte šta želite jer ćete to i dobiti.

Ljubav

Potrebna vam je sloboda. Međutim, to nužno ne znači da morate da budete sami, ali znači da je u vezi potrebno da budete potpuno svoji i onakvi kakvi zaista jeste. Sreća ne proizilazi iz sigurnosti. Prava emotivna stabilnost jedino može biti kultivisana zdravom razmenom ljubavi. Budite iskreni prema sebi, posebno od januara do marta i ponovo na jesen. U suprotnom ćete napraviti ishitrene poteze zbog kojih ćete kasnije zažaliti.

Šta čeka Bikove, pročitajte na sledećoj strani:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA