Frizer Melanije Tramp otkriva tajnu njene savršene frizure i jednu stvar koja ga je kod nje oduševila (FOTO)

Ona ima jednostavnu a modernu frizuru i besprekorno zdravu kosu - i nigde ne mrda bez svog frizera

  • 5
Inauguracioni bal, Melanija i Donald Tramp

Foto: Tanjug/AP

Nova prva dama SAD Melanija Tramp ne pojavljuje se u javnosti bez besprekorne kose i frizure. A iza toga stoji Mordekaj Avau, izraelski frizer angažovan za negu kose ove 46-godišnje Slovenke.

 

Šta možemo saznati iz frizura Donalda i Melanije Tramp (VIDEO)

 

Omiljena kreatorka prvoj dami Amerike je SRPKINJA! A pogledajte u čemu je Melanija Tramp proslavila pobedu (FOTO)

 

Mordekaj otkriva da se Melanija najčešće sprema u spavaćoj sobi ili u dnevnom boravku, a frizure neretko dovršava na putovanjima, na koja ne odlazi bez njega. Kaže da ga je u potpunosti oduševila svojom jednostavnošću, da su se na prvi pogled ukapirali kada mu je otvorila vrata s peškirom na glavi i u kućnom ogrtaču.

 

Njemu je prva dama poverila i frizuru za inauguraciju. Melanija, koja je blistala u kompletu Ralfa Lorena, želela je zajedno sa Mordekajem da bude sigurna da joj kosa neće ometati čiste linije odeće. Odlučili su da joj lice bude u prvom planu i da ga ne prekriva kosa. On je zamislio bezbrižnu, prirodnu i modernu frizuru, onu koju smo i videli, piše US Magazine.

A photo posted by YAROK on

 

Moredekaj naglašava da prva dama mora da ima prepoznatljiv izgled koji će joj omogućiti da se javnost sa njom poistoveti i da se oseća povezano sa njom. - Kada ti je frizura uvek ista, to pomaže da se osećaju kao da te poznaju, osećaju se prijatnije. Ako svaki put izgledaš drugačije, gotov si. Možeš stvoriti utisak kao da ne znaš ko si - otkriva. Oni su njen stil, kako kaže, tražili neko vreme, ali objašnjava kako Melaniji najbolje pristaju frizure kasnih šezdesetih s dozom modernog izgleda.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Ovaj frizer pravi i preparate za kosu "Yarok", koji sadrže prirodne sastojke i nemaju alkohol koji šteti kosi i nadražuje kožu, a bogat je i mineralima i antioksidantima. Svaku njenu frizuru započinje regeneratorom baziranom na korenu repe, ruzmarinu i matičnjaku. On odlično miriše, kosi daje sjaj i štiti je od toplote, ali i čuva vrhove. Zatim nanosi penu od pirinčanog praha, umasira je u teme glave da bi postigao volumen jer je skrob iz pirinča zaslužan za njegovo održavanje.

 

A photo posted by YAROK on

 

 

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA